SÅDAN RENSER DU DINE MAKE-UP BØRSTER

Real Techniques cleanser and brushes

Det er utroligt vigtigt at få renset sine make-up børster regelmæssigt. Hvis man ikke renser sine make-up børster kan det medføre hudinfektioner – og det vil vi gerne undgå! De fleste af mine make-up børster er fra Real Techniques, og det er nok nogle af de bedste børster, jeg nogensinde har prøvet. Faktisk vil jeg sige, at de er betydeligt bedre end mærker som MAC og Sephora. De er utroligt bløde og taber ikke hår, hvilket jeg sætter stor pris på ved make-up børster. Grundet min store begrejstring for Real Techniques børster besluttede jeg mig for at prøve deres børsterens, hvilket viste sig at være en fantastisk beslutning. Det er en geleformular, og derfor er det let at styre, hvor meget produkt man bruger. Derudover er der også ret meget produkt i én flaske/tube, og så koster den kun omkring 100 kroner – jeg er fan! Men hvordan bruger jeg så denne børsterens til at gøre mine børster HELT rene? Nedenunder finder du to simple trin til at rense dine make-up børster. ENJOY!

Trin 1
Til at starte med klemmer jeg en smule af geleen ud i håndfladen og gnider det ind i børstehårene.

Trin 2
Derefter skyller jeg en smule af sæben af håndfladen og renser børstehårene med vand. Jeg “klemmer” også make-up resterne ud af børstehårene.

Jeg gentager disse to trin til at børsterne er helt rene. Børsterne og børsterensen kan blandt andet købes hos Cocopanda HER og HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLOGAN TEES PÅ BUDGET