MIN SKOLEGANG OG NUVÆRENDE STUDIE

SÅDAN GØR DU LÆRING LIDT SJOVERE FOR DIT BARN ELLER DIG SELV

img_5704

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om min egen skolegang og mit nuværende studie. Hvis du læste det indlæg, så ved du, at jeg til daglig læser på Aalborg Universitet på mit 5. semester. Kort sagt så har jeg altid nydt at gå i skole, og jeg har altid haft en positiv indstilling til at læse noget nyt. Men come on – vi har vel alle været der, hvor man synes, at det kan være lidt tørt og kedeligt at lave lektier eller lære nye ting både i undervisningen på sin skole eller efter skole. Netop derfor er jeg ret stor tilhænger af Studidos koncept om at lave læring mere spændende og mindre tørt for folkeskoleelever.

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse for nogen, at jeg er lidt af en “online-freak”. Jeg er simpelthen så fascineret af det online univers og alle de muligheder, som det medfører i mange henseender. Jeg vil dog lige skynde mig at pointere, at jeg på ingen måde er tilhænger af, at helt små børn sidder med iPads og iPhones og går glip af traditionel leg og går glip af at være sociale med andre. Dog må vi erkende at udviklingen i samfundet også involverer børn, og vi kan ikke stoppe den teknologiske udvikling eller “skjule” den for børn. Vi kan derfor ikke undgå, at internettet er og bliver en del af børn/elevers liv og hverdag. Derfor vil jeg gerne dele med jer, hvorfor jeg er tilhænger af Studidos koncept.

  1. Det er et online koncept, hvor eleverne får adgang til masser af læringsmateriale og undervisning på ét samlet sted.
  2. Det foregår netop online, hvilket gør, at eleverne befinder sig i et bekendt og med sikkerhed “sjovere” miljø. Dette gør blandt andet også, at læringsmaterialerne og undervisningen kan tilgås uanset, hvor eleverne befinder sig.
  3. Trods det online koncept undgår eleverne ikke 100% det sociale aspekt, da konceptet går ud på, at eleverne faktisk underviser hinanden.
  4. Der er inkluderet en række spil med læringsformål, som gør det meget sjovere for eleverne at optage ny viden.
  5. Ved brug af Studido har man mulighed for at lære af andre elever, men man har samtidig også mulighed for at undervise andre. Derudover er dét at undervise andre nok en af de mest effektive læringsprocessor, hvis I spørger mig!

Husk også at I på denne måde kan hjælpe jeres børn med rent faktisk at lære noget. Når de alligevel bruger så meget tid på internettet, så kan Studido altså være med til at hjælpe dem til at lære og optage ny viden. Studido er faktisk både tilgængeligt for folkeskoleelever og gymnasieelever. Hvis du opretter dig som premium-bruger, kan du få 1 times online tutoring/undervisning for kun 29 kroner, hvor prisen for en gratis-bruger er 99 kroner. I kan finde dem på Studido.com.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN SKOLEGANG OG NUVÆRENDE STUDIE