NY TASKE & WEBSHOP FAVORITTER

Pift dit outfit op med smykker

Kjole i strik fra H&M / Tørklæde i kashmir fra H&M / Perleøreringe fra Vanbruun /
Blazer fra & Other Stories / Halskæde fra VanbruunSko fra H&M
/ Taske fra & Other Stories

Annonce for Vanbruun

Ethvert outfit kan piftes op med smykker. Faktisk kan smykker være ret afgørende for, hvilket look outfittet får. Personligt elsker jeg simple smykker, som ikke overdøver resten af mit outfit. Ovenfor er mit bud på det perfekte efterårs- og vinteroutfit med de fineste øreringe og halskæde fra Vanbruun. Vanbruun laver forlovelsesringe, men også “almindelige” smykker, der ikke behøver en dybere og større mening bag. Jeg er især vild med deres perlesmykker, som skaber et elegant udtryk og lidt feminint til et outfit. Simpelt, men vanvittigt smukt. Perlesmykker er tidsløse og er altså også den perfekte gave til din mor, søster eller veninde. Eller måske til dig selv. Selvforkælelse et så vigtigt, og hvad er ikke bedre, end at give sig selv et tidsløst smykke, som kan bæres hver eneste dag? Perlehalskæden fås både i gulguld og hvidguld og er altså et smykke, man vil gemme for altid.

Jeg kan helt klart anbefale at tage et ekstra kig på perlehalskæden. Når først du har set den på, så garanterer jeg næsten for, at du bliver solgt. Det er jeg i hvert fald! Jeg er især vild med guldkæden, da jeg ofte bærer forgyldte smykker. Dog elsker jeg at blande guld og sølv. Det giver et ret fint udtryk og gør, at man kan bære sine smykker i uendeligt mange sammenhænge.

Vanbruun designer også armbånd, øreringe og halskæder med de smukkeste diamanter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY TASKE & WEBSHOP FAVORITTER