TIRSDAGS-FAVORITTER FRA NELLY

FÅ PÆN HUD PÅ BUDGET

plaisir hudpleje

plaisir hudpleje

plaisir hudpleje

Jeg vil rigtig gerne igang med at lave flere skønheds-relaterede indlæg her på bloggen. Derfor har jeg valgt at introducere jer for nogle af mine yndlings hudplejeprodukter fra Plaisir, som er en hudplejeserie, der forhandles i Matas. Jeg har i længst tid været kæmpe fan af deres “Body Butter” med kokos, som jeg faktisk har brugt det sidste års tid. Den er simpelthen så SUPER lækker, og den gør huden så dejlig blød. Derudover har jeg lige anskaffet mig deres “Clean Up Face Foam”, som er en sæbe til ansigtet, og deres “Scrub Away Face Mask”, som er en skrubbemaske til ansigtet. Jeg har brugt dem et par gange, og jeg er allerede kæmpe fan!

Sæben til ansigtet bruger jeg både morgen og aften til at fjerne fedt og snavs fra min hud. Efterfulgt af sæben bruger jeg skrubbemasken et par gange om ugen til at fjerne urenheder. Det vigtigste for mig er, at mine hudplejeprodukter ikke indeholder parfume, da det har tendens til at udtørre huden. Derfor synes jeg, at Plaisir er en rigtig fin serie, som jeg kan se mig selv bruge i rigtig lang tid fremover.

OBS! For de hurtige kan Plaisir-serien lige nu købes med 40% rabat for Matas Club medlemmer HER. (Er udløbet)

Body Butter HER

Clean Up Face Foam HER

Scrub Away Face Mask HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIRSDAGS-FAVORITTER FRA NELLY