SPAR 25 % HOS NA-KD

ORANGE BUKSER OG TERNET JAKKE

Reklamelinks: 1. Bukser fra Vila (lignende) 2. Jakke fra Envii 3. Støvler fra Vagabond (lignende)

Hej piger. Igår gik turen til smilets by med nogle af mine skønneste veninder, Elisabeth og Lena. Vi skulle ned og nyde byen, og om aftenen mødtes vi med Camilla, som også blogger hos LookLab (Bloggers Delight). Det var SÅ hyggeligt. I anledningen var jeg hoppet i min nye jakke fra Envii, som passer perfekt ind i min farverige garderobe. Den fuldender altså bare et farverigt outfit perfekt. Derudover luftede jeg mine orange bukser for første gang, så det blev til en ret vild kombination. Lige nu arbejder jeg faktisk på et indlæg, hvor jeg viser jer en masse lækre efterårs/vinterjakker, så hold øje med det!


Læs også: Webshop favoritter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 25 % HOS NA-KD