SPAR 20 % HOS STINE A

SÅDAN OPNÅR DU SYNLIGHED PÅ INSTAGRAM

Synlighed på instagram

Så er jeg tilbage med endnu et indlæg om synlighed på Instagram. I tog vildt godt imod det sidste indlæg, og jeg fandt i høj grad også ud af, at jeg overhovedet ikke er den eneste, der har problemer med at opnå synlighed efter den “nye” algoritme på Instagram. Sidst delte jeg 4 gode råd til at slå algoritmen, som jeg havde snust mig frem til på Google.

Denne gang deler jeg mine egne råd, som har virket sindssygt godt på min egen profil. Det er nogle tricks, som jeg selv er begyndt at benytte mig af inden for den seneste tid. Selv har jeg fået ca. 200 nye følgere på en uge, fået mellem 150-200+ likes pr. billede og langt større eksponering på mine billeder. Min profil er uden tvivl i stor udvikling, så statistikkerne er ikke nødvendigvis særligt imponerende endnu. Sammenligner jeg mine statistikker med andre bloggere med dobbelt/tre gange så mange følgere som mig, så skaber de her råd altså mindst ligeså stor interaktion hos mig som hos dem.

Læs også: Sådan slår du Instagram algoritmen

synlighed på instagram

Overvej, hvornår du skal poste dine billeder

Hvis du har en virksomhedsprofil på Instagram, hvilket jeg helt bestemt anbefaler, så kan du se, hvornår dine følgere er mest aktive. Du skal derfor poste dine billeder på disse tidspunkter for at opnå størst interaktion på dine billeder. Som jeg også skrev i mit tidligere indlæg, så er det altså den første time efter udgivelsen, der er vigtigst i forhold til interaktion. Jo mere interaktion inden for den første time – jo større synlighed får du på dine følgeres news feeds.

Følg andre i samme kategori som dig selv

Uanset hvilken kategori, du blogger eller instagrammer i, så er det oplagt at følge andre profiler inden for samme kategori. På den måde udvider du dit netværk – og ofte følger folk tilbage, hvis de selvfølglig finder dit feed spændende. I og med at i poster inden for samme kategori, er der også større chance for, at de vil finde din profil interessant og følge dig.

Interagér på andres billeder

Når du er begyndt at følge andre i samme kategori som dig selv, kan du begynde at interagere på deres billeder. Like og kommentér deres billeder for at opnå større synlighed hos deres følgere og for at udvide dit netværk med andre bloggere eller instagrammere. Alternativt kan du finde nogle gode hashtags og derefter interagere på billederne derunder. Det er dog vigtigt, at du kun kommenterer og liker billeder, som du faktisk kan lide. Det skal ikke blive “fake” bare for at få følgere eller likes på din egen profil. Du skal se det som en mulighed for at netværke med folk, og som en mulighed for at opnå synlighed på et oprigtigt grundlag.

Mine resultater af disse råd

Som sagt har jeg selv benyttet mig af disse råd i lidt tid, og jeg kan love dig for, at det virker. Jeg har fået mange flere følgere, mange flere likes og et hav af kommentarer på mine billeder. Derudover er mine eksponeringer blevet meget højere, da jeg er begyndt at få meget mere interaktion på mine billeder inden for den første time efter udgivelse. Mine billeder bliver derfor også vist hos en masse af mine følgere, som ikke så dem på deres feed, før jeg benyttede mig af ovenstående råd.

Så kom igang med at bruge disse råd –  jeg garanterer dig for, at de virker. Du skal bare dedikere dig og bruge tid på det. Det kommer ikke af sig selv, så du skal brænde for at udvikle din Instagram, hvis du vil se resultater. Du kan se min Instagram HER.


 Læs også: Spar 20 % hos Stine A (Rabatkode)

Følg min blog HER og min Facebook HER

5 Kommentarer

 • Hej Line,
  Super fedt indlæg! Jeg vil klart forsøge at følge dine råd men jeg har lige et spørgsmål…
  Jeg har gjort min profil til en virksomhedsprofil, men jeg er i tvivl om hvordan jeg læser ‘indblik’-sektionen. Hvor ser du f.eks. hvornår dine følgere er mest aktive osv.? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Hej Malene. Jeg har overset din kommentar – det må du virkelig undskylde! Når du står på din egen profil på IG, så vil der være et “ikon” med nogle streger i toppen. Det er dit “indblik” i statistikker. Derunder kan du blandt andet se, hvornår dine følgere er mest aktive mm. Håber at det er svar nok! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for dit svar Line! Det var åbenbart fordi at alle mine indblik-felter ikke var helt opdateret på daværende tidspunkt 🙂 Det fungerer rigtig fint nu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig gode tips 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 20 % HOS STINE A