TIRSDAGS-FAVORITTER FRA NELLY

NYT UR + RABATKODE

chris copenhagen ur

chris copenhagen ur

Chris copenhagen ur

chris copenhagen ur

Indlægget er lavet i samarbejde med Chris Copenhagen

Jeg har glædet mig som et lille barn til at modtage mit nye ur fra Chris Copenhagen. Jeg modtog uret i dag, og jeg er simpelthen nødt til at dele det med jer. Uret er i den lækreste kvalitet med læderrem, og så er farverne simpelthen for vilde! Jeg har valgt et ur med blå urskive og brun læderrem, og jeg er helt vild med det! Samtidig med at uret er klassisk og elegant, så skiller det sig også ret meget ud. Kombinationen af den blå urskive og den brune rem gør uret sindssygt unikt og specielt. Det er perfekt til at spice et outfit op, og derudover ser jeg heller ikke udelukkende ure som “praktiske” men mindst ligeså meget som et smykke. I kan finde mit nye ur lige HER.

Personligt har jeg faktisk også forelsket mig lidt i den blå læderrem, da jeg tænker, at en blå urskive og blå læderrem vil være en ret lækker kombination. Man kan nemlig købe separate læderremme, som gør det muligt at sammensætte den helt rigtige kombination – derudover er det jo også rart at kunne skifte læderrem alt efter, hvad man lige er i humør til. Jeg sætter virkelig stor pris på fine smykker og accessories – hvilket i nok allerede har fundet ud af grundet min alt for store begejstring for dette ur – og jeg kan mærke, at uret bliver en del af min daglige kombination af smykker. Jeg tænker, at netop dette ur vil være perfekt til mange forskellige outfits – det passer både til fine kjoler men også til et mere edgy outfit. Et af mine absolut yndlings-outfits for tiden er jeans og en slogan t-shirt, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at dette ur vil passe perfekt dertil. Hvis I er interesseret i at se, hvordan jeg kommer til at style uret, vil jeg anbefale jer, at følge med på min instagram.

Urene kan fås både i dameversion såvel som herreversion, og prisklassen er ret overkommelig i forhold til kvaliteten af urene. Urene forhandles både hos Chris Copenhagen’s officielle webshop HER og hos Uniwatches HER og HER.

Brug rabatkoden LC25 og få hele 25% i rabat på et valgfrit ur fra Chris Copenhagen! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIRSDAGS-FAVORITTER FRA NELLY