H&M FAVORITTER

NY TASKE & WEBSHOP FAVORITTER

Annonce / Tasken er modtaget i gave

1/ Lyse støvler 2/ Mom jeans 3/ Lyserød strik 4/ Frakke i uldblanding 5/ Adax Mindy skuldertaske 6/ Hættetrøje i kashmir 7/ Hvide sneakers 8/ Strikkede joggers i kashmir 9/ Chunky støvler i læder

Jeg er simpelthen nødt til at vise jer min nye taske. Den smukkeste farve og det fineste retro-look. Jeg elsker den brune farve og taskens struktur. Den kan uden tvivl skabe liv til ethvert outfit. Ovenfor har jeg derfor givet mit bud på, hvordan den kan styles – i ægte efterårsstil. Masser af strik, sneakers og lækre støvler. Det matchende sæt i strik fra H&M er to die for, og det ville se hamrende godt ud med tasken. Derudover er chunky støvler en kæmpe trend i denne sæson. Jeg går også inderst inde også og drømmer om et par i både grøn, rød og sort. Ja tak.

Læs også: H&M favoritter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M FAVORITTER