INSPIRATION TIL SOVEVÆRELSET

NY “SERIE” PÅ BLOGGEN

adax taske

Jeg har tænkt på at lave en ny serie på bloggen, som skal hedde “Tirsdags favoritter”. Det bliver en serie, hvor jeg deler mine favoritter inden for enten mode, skønhed, bolig eller livsstil hver tirsdag. Jeg finder selv meget inspiration i at se, hvad andre har i deres “saved items” på asos eller lignende, og jeg nyder selv at lave den form for indlæg. Jeg håber, at i vil tage godt imod det! Jeg starter i morgen med mine nuværende Asos favoritter, so keep an eye out for that!

2 Kommentarer

 • Tine

  Hvordan ser du andres “saved items”?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Undskyld, jeg kan godt se, at det måske står lidt forvirrende. Jeg mente, når andre bloggere laver indlæg med deres saved items fra Asos! Håber det giver mening 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION TIL SOVEVÆRELSET