DET LÆKRESTE LOUNGE WEAR

NEW TEE & CHUNKY SNEAKERS

line christensen

line christensen

Hej venner. Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend. Min weekend har bestået af afslapning og 75 års fødselsdag. Jeg tænkte, at jeg lige ville dele dagens outfit med jer, da jeg har været iført lidt nye ting – blandt andet mine nye bukser og min nye t-shirt fra Gina Tricot.

Derudover er jeg også hoppet med på perlespænde-vognen. Jeg har nemlig købt det fineste spænde hos Loftbyloftet i Aalborg.


Læs også: Det lækreste lounge wear

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET LÆKRESTE LOUNGE WEAR