NELLY FORÅRS FAVORITTER // UDSALG

GOODIEBOX // DANISH BEAUTY AWARDS ’18

goodiebox

Boksen er modtaget i gave af Goodiebox. Køb boksen HER!

De har gjort det igen! Goodiebox har overgået sig selv med den nye boks, og det er der en grund til. Alle produkterne i boksen er nemlig nomineret til Danish Beauty Awards 2018, og det er derfor temaet til denne måneds boks. Ikke nok med det, så har boksen altså en værdi på 1092 kroner, og den kan blive din for kun 169 kroner inkl. fragt lige HER. Jeg siger det hver gang, og nu siger jeg det igen – det er nok min yndlingsboks, jeg nogensinde har fået. Jeg har lige modtaget boksen for en time siden, og jeg er allerede dybt forelsket i et af produkterne – nemlig parfumen fra det franske mærke, Carven. Det er en perfekt størrelse i rollerball-version, som gør den perfekt og nem at have med i tasken. Jeg er allerede blevet lidt vild med idéen om at købe den store version, da det er den perfekte forårs/sommer parfume.

Udover parfumen er jeg sindssygt spændt på at prøve Rodial’s Lip Plumper, som jeg er har hørt så meget godt om. Rodial er generelt et brand, som jeg har ønsket at teste i virkelig lang tid, og nu har jeg endelig fået chancen. Det er et produkt, som forstørrer læberne på en naturlig måde, og hvem kunne ikke bruge lidt ekstra fylde i læberne? Generelt er jeg imponeret over alle produkterne i boksen, og jeg glæder mig afsindigt meget til at teste dem alle. Det er i hvert fald en boks, som jeg klart kan anbefale.

goodiebox

Køb boksen til kun 169 kroner inkl. fragt her! (Skynd dig, før den bliver udsolgt)

I boksen er der 5 produkter, hvoraf hele 4 er full size! Husk, at du kan genbruge selve æsken til opbevaring af make-up eller andre ting.

I boksen får du:

Carven, L’eau de Toilette

Jorgobé, Hand Cream (Full size)

Zenz, No. 03 Treatment Pure (Full size)

Rodial, Dragon’s Blood XXL Lip (Full size)

Comme Deux, Serum Booster (Full size)

Køb boksen her.


Læs også: Nelly Forårs Favoritter // Udsalg

4 Kommentarer

 • Den er så god denne gang boksen! Har prøvet lip plumper’en og man skal lige vænne sig til den chili-agtig smag man kan få i munden. Haha.. Elsker parfume 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Jeg har faktisk endnu ikke prøvet lip plumperen, men det lyder da lidt sjovt med chilismagen – det må jeg lige ligge mærke til 😉 Jeg er også SÅ stor fan af parfumen. Jeg har faktisk været nede og købe 50 ml versionen af den i dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle lækre produkter. Jeg har faktisk ikke selv haft fornøjelsen af at prøve nogle af dem, så jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om dem (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Jeg skal nok give lyd, når jeg har testet dem! Parfumen kan i hvert fald allerede anbefales 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NELLY FORÅRS FAVORITTER // UDSALG