VI ER FLYTTET I HUS

NEW BALANCE 530 / NYE FAVORITTER

New Balance 530 (samme model – anden farve)

Jeg har fået mig et par nye yndlings sneakers. Jeg har forelsket mig fuldstændigt i New Balance 530, som findes i et hav af forskellige farver. Alle sammen er vanvittigt cool, hvis du spørger mig. Jeg er typen, der eeeelsker at hoppe i et par sneakers til en nederdel eller en kjole. Og de her sneakers står altså ret skarpt til både kjoler/nederdele og et par bukser.

Jeg er ret vild med den beige farve. ALLE har hvide sneakers. Bevares, de er jo også sindssygt fine. Jeg har også selv flere par hvide sneakers. Men nogle gange er det altså bare lidt federe med et par sneakers, der ikke er helt standard hvide.

De er både super cool og super behagelige. De har mine varmeste anbefalinger. Prisen er meget fair, så man får virkelig et par lækre sneakers for pengene. Lidt jyde er man vel..

PRØV DEM, hvis du alligevel står og mangler et par sneakers. Eller.. Man kan vel altid bruge et ekstra par sneakers, kan man ikke?

Find New Balance 530 i forskellige farver her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI ER FLYTTET I HUS