ALL BLACK AND SIMPLE

NA-KD FAVORITTER OG GODE RABATTER

Indlægget indeholder reklamelinks

I dag vil jeg lave et indlæg om en MASSE af mine favoritter fra Na-kd, som indeholder en masse fede og vilde rabatter. Fra i dag  til og med i morgen kan du nemlig spare 25% på ALT på Na-kd’s hjemmeside – ja, også på udsalget! Alt du skal gøre, er at bruge rabatkoden “GIVEME25”, når du skal betale for dine varer. Jeg deler mine favoritter ind i en masse kategorier, så der er garanteret noget for enhver smag. Så lav dig en kop kaffe eller te, sæt dig tilbage og så er der vist ikke andet at sige end – happy shopping!

Striktrøjer

Na-kd striktrøjer

Reklamelinks: 1. HER 2. HER 3. HER

Striktrøjer er et absolut must både til efterår, vinter og et stykke ind i foråret. Jeg kan slet ikke stå for de her tre striktrøjer, og jeg overvejer kraftigt at klikke nogle af dem hjem. Farverne og detaljerne er SÅ fine og gør dem vildt unikke og super sjove at style. Jeg ville enten style dem med et farverigt print på bukser eller nederdel eller med et par lækre jeans.

Bluser

na-kd bluser

Reklamelinks: 1. HER 2. HER 3. HER

Denne kategori (sammen med striktrøjerne) må nok være en af mine absolut yndlings. Det er ofte lettest at lege lidt med farver og mønstre på overdelen. Derfor kan bluser i høj grad være med til at udtrykke din personlighed og dit humør for den sags skyld. Den røde bluse med print er simpelthen så fin med lys denim, som den også er stylet med på billedet. Den sorte satin bluse ville også være fin med lyse jeans men især også med et par sorte stramme bukser eller jeans. Den kan både være elegant og lidt edgy på samme tid.

Midi-nederdele

na-kd midi nederdele

Reklamelinks: 1. HER 2. HER 3. HER

Midi-nederdele har efterhånden indtaget modeverden med storm, og de findes i SÅ mange forskellige varianter. Her er mine 3 yndlings fra Na-kd, som ikke koster alverdens, men som stadig er virkelig fine og lækre. Du kan style en midi-nederdel på mange måder. Du kan fx style den med en strik eller en slogan tee – mulighederne er uendelige.

Korte nederdele

na-kd korte nederdele

Reklamelinks: 1. HER 2. HER 3. HER

Korte nederdele er altså også lidt af et must i en garderobe – hvis man altså er til nederdele. Jeg er selv helt vild med nummer 1, som er en denim nederdel med lidt patch work på. De andre to er også vildt klassiske, og de er i øvrigt perfekte til de kommende julefrokoster med et par tights under. De kan også sagtens bruges til hverdag med en strik eller t-shirt ligesom midi-nederdelene.

Jeans

na-kd jeans

Reklamelinks: 1. HER 2. HER 3. HER

Sidst men ikke mindst ser i her mine 3 favorit jeans, og jeg er nok nødt til at indrømme, at jeg er helt vanvittigt forelsket i nummer 2 og 3. Alle disse jeans er meget budgetvenlige, og husk at få 25 % og på varer, som i forvejen er sat ned!

Hvilke items er dine favoritter, og har du købt noget af disse?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL BLACK AND SIMPLE