WEBSHOP FAVORITTER

MOTIVATION OG ÆNDRING PÅ BLOGGEN

img_5174

Bluse fra Asos.

Som jeg skrev lidt om på min Instagram story, så har jeg været lidt umotiveret til at blogge de sidste uger. Derfor har der ikke været en masse nyt og godt indhold hverken på min blog eller Instagram. Det synes jeg i hvert fald ikke selv. Når jeg mangler inspiration og motivation, så er det for mit vedkommende bedst at lade være med at udgive noget. Jeg vil nemlig helst ikke udgive noget, som jeg i virkeligheden ikke er fuldt tilfreds med. Jeg arbejder stærkt på at få motivationen tilbage, og jeg har derfor arbejdet på nogle nye blogindlæg og også et nyt tiltag på bloggen. Jeg har nemlig tænkt på at interviewe nogle bloggerdamer, så jeg kan introducere jer for nogle af de bloggere, som jeg selv følger med hos. Hvad synes I om det tiltag?

Derudover har jeg længe følt, at der skulle ske noget nyt med mit blogdesign. Derfor har jeg været igang med at lave nogle små ændringer rundt omkring på bloggen. Det nyeste er dog, at jeg har slettet min sidebar. Altså den lille bar, som der før i tiden var ude i højre side på min blog. Jeg kan godt lide, at bloggen ser “ren” og overskuelig ud, og det føler jeg, at den gør nu. Jeg kan dog ikke udelukke, at der kommer flere ændringer henad vejen. I hvert fald kan jeg mærke, at det gav mig lidt mere motivation at ændre i mit design. Det er trods alt noget, som jeg har tænkt på længe.

Hvad synes I om det nye tiltag og det nye blogdesign?


Læs også: Webshop favoritter

Følg min blog HER og min Facebookside HER

2 Kommentarer

 • Kender alt for godt det med at være umotiveret i perioder, især i perioder hvor jeg har meget andet at se til. Personlig synes jeg også det er bedre at holde “pause” og samle ny inspiration 🙂

  Glæder mig til at følge med i dine interviews, elsker at få inspiration til bloglæsning

  God dag søde

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Det er jeg helt enig i!

   God dag til dig også søde <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVORITTER