SPAR 20 % PÅ NELLY

MOM JEANS & BLOMSTERPRINT

Hej venner. I dag er jeg tilbage med et fashion-tip til jer, der leder efter de perfekte mom jeans. Jeg ved fra mig selv og fra mine veninder, at det kan være så svært at finde jeans, der sidder godt og som fremhæver alle de gode ting ved kvindekroppen. Af erfaring vil jeg også vove at påstå, at det er ekstra svært at finde mom jeans, som sidder fantastisk. MEN tvivl ej – haha. Jeg har nemlig fundet et par i en lækker farve, til en ret så lækker pris, som sidder alt for lækkert på kroppen. Jeg taler om det her par mom jeans fra NA-KD. På modellen på webshoppen sidder de meget anderledes, end de gør på mig. Jeg har bredere hofter, lidt større lår og en lidt større bagdel end modellen, og jeg foretrækker faktisk, som de sidder på mig.

Når jeg skal købe nye jeans – eller bukser generelt – er mit problem ofte, at mine hofter, lår og min bagdel er for store i forhold til, hvor smal min talje er. Derfor har jeg det “problem”, at hvis jeans passer mig på lår, hofter og bagdel, så er de for store i taljen. Jeg har efterhånden indset, at sådan er det nok bare, og jeg tror helt sikkert, at det er noget, som mange kvinder slås med. Jeg har købt mine mom jeans i en størrelse 38, og de passer perfekt, udover at de er lidt store i taljen, men så kan de jo piftes op med et lækkert bælte, hvis det er for stort et problem.

Hvis du godt kan lide pasformen af mom jeans, men ikke ved, hvordan du skal style dem, så har jeg et par tips til dig her. Ovenfor har jeg stylet mine mom jeans med en feminin blomstret bluse fra H&M, et par chunky støvler og et par cat-eye solbriller. Hvis det skal være et lidt mere afslappet look, vil jeg selv bruge dem med en hættetrøje og et par hvide sneakers eller en oversize t-shirt og blazer. Der er så mange muligheder med mom jeans, og de er altså ret nemme at style. Nedenfor linker jeg til nogle items, som jeg helt sikkert ville bruge til at style mine mom jeans med.

Grå hættetrøje med print

Bælte (for et mere feminint look)

Oversize statement t-shirt

Ternet blazer

Hvide (chunky) sneakers


Læs også: VLOG / H&M haul + nyt kamera

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 20 % PÅ NELLY