MINE 3 BEDSTE MAKEUP ANBEFALINGER

MINE SENESTE KØB

1/ Hvid kjole med print 2/ Lyserød kjole med print 3/ Hvid kjole med prikker 4/ Ternet bukser
5/ Hjemmesko 6/ Grå cardigan

Jeg har lige klikket de her skønheder hjem fra Asos. Og den her gang er der faktisk en mening med galskaben. Er det ikke sådan man siger? Anyway – jeg har haft en utrolig smuk kjole fra Magasin, som jeg har brugt helt vanvittigt meget. Kort sagt minder den lidt om de tre ovenstående kjoler. Den er desværre gået i stykker, og derfor fik jeg pengene tilbage for den. MEN.. Så mangler jeg jo en ny. Derfor har jeg klikket de her tre hjem i håb om, at bare én af dem kan måle sig med den anden. Jeg krydser bare fingrer for, at jeg ikke forelsker mig i alle tre…


Læs også: Mine 3 bedste makeup anbefalinger

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE 3 BEDSTE MAKEUP ANBEFALINGER