SPAR 30 % PÅ NA-KD

MINE SENESTE GENBRUGSFUND

Jeg har været en tur i genbrug, og det viste sig at være en ret god beslutning. Faktisk har jeg ikke altid været så stor fan af genbrugsbutikker, men flere af mine venner og bekendte er begyndt at købe både tøj og boligting i genbrugsbutikker, og det gav mig lidt blod på tanden. Genbrugsbutikker har aldrig helt været mig, men jeg kan kun skyde skylden på mig selv. Det har faktisk intet med genbrugsbutikkerne at gøre – mest med min stil og tankegang at gøre. For år tilbage var min stil helt anderledes. ALT skulle være minimalistisk og farveløst – både ift. boligindretning og tøjstil. Det har heldigvis ændret sig, og jeg er blevet meget glad for farver og unikke ting. Det kommer helt sikkert også til udtryk i min lejlighed og i min tøjstil for den sags skyld.

Jeg er ret vild med idéen om at genbruge fremfor at købe “nyt” hele tiden. Det har jeg helt sikkert tænkt mig at gøre mere i ift. boligindretning. Jeg er dog ikke helt nået dertil, at jeg vil købe tøj i genbrug, men man hvad jo aldrig, hvad fremtiden bringer. Måske jeg pludselig tager det skridt. Indtil nu vil jeg i hvert fald lede Aalborgs genbrugsbutikker igennem, så vi kan skabe et hjem med en kombination af genbrugsting og nye ting. Det er nemlig lige præcis den kombination, jeg gerne vil have i mit hjem. Faktisk er jeg også ret vild med retro sofaer og lænestole – også den slags, man kan købe i genbrug til et par hundrede kroner – men jeg skal vist arbejde lidt på at overtale Tobias.

Hvad er jeres tanker om genbrug? Køber I ofte genbrug?


Se min nyeste YouTube video: Get ready with me + Q&A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 30 % PÅ NA-KD