BLOMSTER & STRIBER

MINE NETFLIX ANBEFALINGER

Jeg har før lavet indlæg om mine yndlings serier og film fra Netflix, og I har altid taget så godt imod dem. Jeg tænker derfor, at det er tid til en opdateret version. Jeg vil sørge for at lave lidt blandede anbefalinger – for let’s be honest – alle ser Netflix, så der skal være lidt anbefalinger til alle og enhver. Jeg skal i hvert fald gøre mit bedste for at nævne lidt forskelligt. Let’s get to it.

Making a murderer 

Hvis du føler for at fordybe dig i en spændende dokumentar, så skal det altså være den her. Jeg har set den flere gange, og jeg har bestemt ikke set den for sidste gang. Jeg anbefalede den faktisk også i en af mine tidligere anbefalinger, men den er altså for god til ikke at nævne igen. Kort fortalt handler den om en mand, Steven Avery, som bor i Wisconsin i USA. Han sad uskyldigt fængslet i 18 år, og derfor søgte han erstatning efterfølgende. Da han kommer ud af fængsel bliver han tiltalt for mordet på Teresa Halbach, som er en kvindelig fotograf. Gennem serien følges du gennem alle bevismaterialer og hele Steven Avery’s retssag. Du kan umuligt undgå at danne dine egne meninger og synspunkter på sagen, og faktisk sidder Steven Avery og hans nevø stadig fængslet for mordet dagen i dag. Det er en super spændende serie og sag at følge med i, så den har mine varmeste anbefalinger!

Crazy, stupid, love 

Det her må være en anbefaling til de af jer, der elsker en god romantisk komedie. Den handler om et ægtepar, hvor konen vil skilles. Derefter støder manden på en ung fyr på en bar, som hjælper ham med at få sit “game” tilbage og score kvinder i forskellige barer. Den er spækket med sjove scener, og så tager den en ret god og sjov drejning til sidst. Samtidig følger du en kærlighedshistorie, hvor den ultimative scorekarl bliver forelsket. Scorekarlen er selvfølgelig ingen mindre end Ryan Gosling, så det er vist en film, der går ud til alle kvinderne!

Prisoners

Den her er også en af de bedre. Den handler om en familie, hvor datteren forsvinder med sin veninde.  Faren, Keller Dover, tager sagen i egen hånd, og han gør alt for at finde sin datter og veninden. Det er en utrolig god film med masser af spænding. Den kan være lidt voldsom på nogle tidspunkter, men den er vanvittig god og kan varmt anbefales.

Nattens dæmoner (The conjuring)

Hvis du kan lide gyser, så er den her lige noget for dig. Ed og Lorraine Warren er “paranormal investigators”, og de hjælper en familie med at jage en dæmon ud af deres hus. Du skal være parat til at få chok, og jeg vil ikke anbefale at se den alene hjemme om aftenen, haha.

Dear John

Når jeg er i humør til at se en romantisk film, så er det her uden tvivl min favorit. Desuden er Channing Tatum i hovedrollen, og han spiller en soldat, som er hjemme i en stund, hvor han møder sin store kærlighed. Det bliver pludselig afbrudt, da han skal afsted igen, hvor parret sender breve til hinanden. Hos mig rammer den de helt rigtige strenge i hjertet, og jeg ved, at den er en favorit blandt mange. Så hvis du – ret usandsynligt – endnu ikke har set den, så er det altså bare igang! Den sætter prikken over i’et på en god lørdag aften eller søndag under dynen.


Læs også: Boozt udsalg / Mine favoritter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOMSTER & STRIBER