SÅDAN STARTER DU EN BLOG

MINE 5 YNDLINGS SERIER

mine yndlingsserier

Jeg er typen, der virkelig elsker en god serie. Samtidig er jeg også typen, som ikke har evnen til at stoppe igen, når først jeg er kommet igang med en rigtig god serie. Jeg elsker at læse andre “5 yndlings serier” eller lignende. Jeg vil selv beskrive det som en ret stor svaghed, da jeg på ingen måde formår at være produktiv ifm. studie, arbejde og bloggen, når en ny serie har sneget sig under huden på mig. Hvis du har det lidt ligesom mig, så er det her indlæg uden tvivl lige noget for dig. Jeg nævner nemlig mine 5 yndlings serier, og jeg må nok være ærlig at indrømme, at de alle nok er en smule tøserelaterede. Se mine 5 yndlings serier herunder.

Riverdale

Lad os starte med en af de allerbedste. Riverdale er den serie, som senest har sneget sig godt og grundigt ind under huden på mig. Den er simpelthen intet mindre end fantastisk! Kort fortalt handler den om en gruppe af venner, som bor i en lille by (Riverdale), og som udforsker de mørke sider ved byen. Derudover deltager de også aktivt i en mordefterforskning i byen. Jeg er ikke blank for at indrømme, at jeg lige har set hele sæson 1 og alle nuværende afsnit i sæson 2 på kun under en uge. I told you – jeg er slet ikke til at stoppe, når jeg først kommer igang. Hvis du er til en lidt tøset serie, så skal du helt klart set den! Det er en Netflix serie, så det kræver selvfølgelig, at du har Netflix.

Hart of Dixie

Hart of Dixie er også en vanvittig god serie, og jeg venter pt på, at der kommer ny sæson på Viaplay. Den handler om en kvinde fra New Work, Dr. Zoe Hart, som flytter til Bluebell, Alabama. Zoe Hart flytter til byen, da hun tager imod et tilbud fra en fremmed mand, Dr. Harley Wilkes, som vil have hende til at arbejde for ham i Bluebell. Da hun ankommer til byen finder hun ud af, at han er død, og at han ovenikøbet har overdraget halvdelen af sin lægepraksis til Dr. Hart. I serien ser man, hvordan storbypigen tilpasser sig til livet i den lille by, og hvilke forhold hun får til folk omkring sig. Der er også en eller to gode kærlighedshistorier inddraget gennem hele serien.

5 yndlings serier

Gossip Girl

Den her kender vi alle vel.. Gossip Girl er simpelthen en klassiker, som stort set alle piger har set – eller i hvert fald bør se! Til dem der ikke har set den, så handler den om en gruppe unge velhavende mennesker, som bor på Upper East Side i New York. De bliver alle sammen udsat for sladder og afsløring af hemmeligheder på en blog, som hele tiden ved, hvad de foretager sig. Det bliver derfor lidt af et mysterie at finde ud af, hvem der faktisk styrer og skriver bloggen. Derudover har den simpelthen de fedeste skuespillere, som virkelig forstår at leve sig ind i rollerne.

Pretty Little Liars 

Den her er simpelthen også en klassiker. Igen – hvis ikke du har set den, så gør det! Den handler om fire piger, som har været veninder i mange år. De forsøger at løse mordet på deres bedste veninde, alt imens den mystiske “A” fortæller deres mørkeste hemmeligheder og sender trusler til pigerne og deres nærmeste. Igen er skuespillerne bare fuldstændigt klædt på til rollerne, og det hele er bare vildt gennemført. Der er efterhånden rigtig mange sæsoner, så det er bare af at komme igang!

The Royals

Denne serie er lidt anderledes og – måske – ikke helt så kendt som de andre. Det er overhovedet ikke noget, jeg ved med sikkerhed, men det kan jeg lidt fornemme. Den handler om en moderne kongelig familie, som bygger på traditionelle ceremonier mm. De bor kongeligt, og de bliver behandlet og anset som kongelige. Dog opfører de sig overhovedet ikke sådan. Serien indeholder både sex, stoffer og alle mulige andre upassende ting, når man snakker om kongelighed. Den er super sjov, og så indeholder den selvfølgelig også en del kærlighedshistorier. Jeg kan helt klart anbefale den!

Hvilke serier er jeres yndlings? I må meget gerne smide en kommentar med jeres 5 yndlings serier.

Læs også: Top 5 serier på Netflix

2 Kommentarer

 • Riverdale! Jeg elsker den serie, og sidder klar hver eneste torsdag for et nyt afsnit, haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Ahh, det gør jeg virkelig også! Det er seriøst den bedste serie – men det er sikkert godt nok, at alle afsnit ikke er udkommet endnu. Så havde jeg bare set det hele på 2 dage, haha! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN STARTER DU EN BLOG