MINE SENESTE OUTFITS

MIN WEEKEND GENNEM MIN TELEFON

Som I nok ved, hvis I følger med på min Instagram, så skrev jeg eksamensopgave hele sidste uge. Derfor trængte jeg til lidt selvforkælelse i weekenden, så jeg gik all-in på mig-tid. En stor del af min “mig-tid” er helt klart hudpleje. Hvis du spørger mig, så er der næsten intet bedre end at tage et dejligt bad og derefter påføre mine yndlings hudplejeprodukter. Jeg starter med at bruge min yndlings ansigtsmaske, som jeg klart kan anbefale. Det er en maske, som virkelig arbejder, når den er på, og jeg elsker at fornemme, at det rent faktisk virker. Når jeg har fjernet ansigtsmasken, renser jeg min hud med en ansigtsrens, som jeg masserer ind i huden med LUNA play fra Foreo. Det efterlader huden SÅ silkeblød. Derefter bruger jeg mine nye eye patches (øjenmasker), som er så lækre at have på. Man kan virkelig fornemme, hvor meget fugt de tilfører huden. Det er altså blevet en ny favorit, da jeg har tendens til at få mærke render under øjnene, og det hjælper med lidt fugt. Når jeg bruger mine eye patches, kan jeg godt lide at slappe af i et par minutter – så får man næsten helt fornemmelsen af at være i spa, haha. Til sidst slutter jeg af med serum, ansigtscreme og øjencreme. Det er en ret lang hudplejerutine, og jeg bruger den også kun på dage, hvor jeg føler, at min hud har brug for det – og når jeg har tid.

Min mig-tid slutter selvfølgelig ikke her. Jeg er nemlig lige begyndt at bruge min Philips Lumea til hårfjerning igen. Sidste år brugte jeg den over en længere periode og kunne klart mærke en forskel i min hårvækst. Derfor er jeg begyndt at bruge den igen, og det kan jeg altså klart anbefale jer, hvis I – ligesom jeg – hader at barbere sig. Den kan bruges til at fjerne hår på benene, under armene, i bikinilinjen og i ansigtet med forskellige filtre.

OG sidst men ikke mindst vil jeg lige dele mit seneste køb med jer, som er gået hen og blevet min absolut yndlings strik! Jeg har længe tænkt på at købe en strik, som er fin til bukser, men som også kan bruges ovenpå kjoler eller til nederdele. Nu har jeg fundet denne strik fra RUE de FEMME, og den er SÅ lækker. Den kradser ikke, og så er den så smuk.

Find links til alle produkter og andre ting, jeg har vist og omtalt i indlægget herunder.

Ansigtsmaske fra Australian Bodycare

Serum fra Ole Henriksen

Ansigtscreme fra Ole Henriksen

Øjencreme fra Ole Henriksen

Ansigtsrens fra Ole Henriksen

LUNA Play fra Foreo

Øjenmaske fra Kocostar


Læs også: H&M favoritter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE SENESTE OUTFITS