9 UDSALGSFUND UNDER 500 DKK

MIN UGE I BILLEDER

Jeg er faktisk blevet ret glad for at dele lidt flere hverdagsting her på bloggen fremfor kun at dele mode-relaterede indlæg. Derfor skal I da ikke snydes for at se min uge i billeder. Det har været en uge med eksamensforberedelse, arbejde og forkølelse, så der er ikke så mange billeder at vise.

MEN udover at forberede eksamen og arbejde forsøgte jeg faktisk at lave sunde ispinde. Der går nemlig rigtig mange is til herhjemme henover sommeren, og hele sidste sommer tænkte jeg på at lave et sundere alternativ til flødeis. Derfor tog jeg mig altså sammen i sidste uge og købte nogle isforme i Imerco (til sølle 35 kroner!). Isformene fyldte jeg med en smoothie lavet på frosne skovbær, mango, banan og appelsinjuice. De blev gode, men jeg glæder mig til at eksperimentere med forskellige smage til jeg finder den perfekte smag. Kender du nogle gode smage til lav-selv-ispinde?

Derudover er der gået virkelig meget vandmelon til herhjemme for tiden, men jeg klager ikke, for jeg elsker vandmelon, og det gør Tobias også! Det er super lækkert med lidt sundere snacks en gang imellem. Det kommer nok til at tage lang tid, før jeg vænner mig af med min trang til usunde snacks – hvis det altså nogensinde kommer til at ske.

I fredags nød jeg en frokost med min veninde på Café Peace i Aalborg – en af mine yndlings cafeer i byen. Jeg kan varmt anbefale deres pastaret med tigerrejer og deres pink lemonade. Jeg har faktisk også udgivet et par nye indlæg her på bloggen, hvilket er ret usædvanligt – I know.. Men jeg har blandt andet delt 9 udsalgsfund under 500 kroner OG skrevet et indlæg om min nye yndlings skjorte.

Nu er jeg klar til en ny uge med eksamen i morgen (tirsdag), og derefter starter min sommerferie fra studiet! Ha’ en god uge, venner.

Knus


Læs også: Webshop favoritter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 UDSALGSFUND UNDER 500 DKK