WEBSHOP FAVORITTER

MIN NYE YNDLINGS SKJORTE

Hej venner

Nøøj, der har været stille på bloggen i lang tid. Og ja, sådan starter mange af mine blogindlæg efterhånden. Jeg vil nemlig SÅ gerne opdatere noget oftere, men når hverdagen overtages af studie og arbejde, er der altså ikke så meget at skrive om. MEN nu har jeg fundet en undskyldning for at opdatere jer på mode-fronten. Jeg har nemlig fået en ny yndlings skjorte. Den er hvid, oversize og ikke mindst vantittig cool.

Selvom jeg bør have et direkte link til jer, så har det altså været ret umuligt for mig at finde. Den er fra Ralph Lauren og er købt i Neumünster i Tyskland. Til jer der ikke ved det, er Neumünster kendt for dets designer outlet, som varmt kan anbefales.

Men bare fordi jeg ikke kan finde et direkte link, skal I ikke snydes for et par alternativer, som kan skabe et meget lignende look. Dem får I lige nedenfor. Og forresten kan tasken købes lige her.

Find lignende skjorter her:

1/ NA-KD 2/ NA-KD 3/ NA-KD

Bukserne er desværre heller ikke at finde online, men de er fra Gina Tricot, så hold øje med dem i butikkerne. Dog skal I heller ikke snydes for et par alternativer. Faktisk har jeg selv nummer 2 nedenfor, som lige nu er på udsalg:

1/ Nelly 2/Gina Tricot 3/ Nelly

Happy shopping! Vi skrives ved.

Knus


Læs også: Webshop favoritter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVORITTER