TOP 5 FILM PÅ NETFLIX

MIN HUDPLEJE RUTINE

img_6661-kopi

Produkterne er modtaget i gave af Faaborg Pharma

Jeg er på nuværende tidspunkt igang med at teste disse produkter fra Faaborg Pharma, og jeg er allerede helt afhængig. Det er deres ULTIMATE serie, og produkterne indeholder ingen parabener, parfume eller farvestoffer, og så er de også dermatologisk testet. Min hudpleje rutine består derfor af 3 trin, som jeg gennemgår hver morgen og aften.

Trin 1: Jeg vasker ansigtet med vand, og derefter renser jeg ansigtet med en cleasing mousse, som masseres godt ind i huden med silikonebørsten. Jeg bruger ca. 2 pump, som jeg fordeler rundt i ansigtet. Herefter skyller jeg ansigtet i lunkent vand.

Trin 2: Dernæst bruger jeg en skin tonic, som jeg pumper ud på en vatrondel. Jeg fordeler den rundt i ansigtet, og lader den tørre.

Trin 3: Til sidst bruger jeg en fugtighedscreme til ansigtet. Jeg bruger enten en dagcreme eller natcreme afhængigt af, om det er morgen eller aften.

Efter de 3 trin er min hud fuldstændig lækker og blød, og jeg vil vove at påstå, at det er de bedste hudpleje produkter, jeg længe har brugt. De kan helt klart anbefales, og de egner sig til alle hudtyper – også sart hud!

Læs også: Mine The Body Shop favoritter

6 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 5 FILM PÅ NETFLIX