GOODIEBOX // INSTA FRIENDLY

MIN FØRSTE YOUTUBE VIDEO // MAKEUP TUTORIAL

Jeg har længe leget lidt med idéen om at lave videoer til YouTube, og nu har jeg endelig taget mig sammen. Efter et par afstemninger på Instagram har jeg efterhånden fundet ud af, at I også gerne vil se med på YouTube. Så nu gør vi det.. Min første video er derfor en makeup tutorial på min hverdags-makeup. Den er meget simpel, men jeg bruger gerne så lidt makeup som muligt, da jeg godt kan lide et naturligt look. I er meget velkommen til at se videoen nedenfor. Det er ret nervepirrende for mig. Faktisk minder det mig om, da jeg fortalte alle, at jeg havde en blog. Derfor håber jeg, at I tager godt imod idéen.

HUSK at se den i 1080 HD!

OG lad mig endelig vide, hvad I synes. Også hvis I har nogle idéer til fremtidige videoer!

I videoen bruger jeg følgende produkter (Reklamelinks):

Rimmel London Wake Me Up Concealer

L’Oréal Paris True Match Touche Magique Concealer

Elizabeth Arden Eye Brow Pencil

Elizabeth Arden Statement Brow

Benefit Hoola Bronzer

L’Oréal Paris Back To Bronze

L’Oréal Paris Life’s A Peach

Maybelline Eraser Eye Concealer

Anastasia Beverly Hills Contour Powder Kit

Følg mig på Instagram her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX // INSTA FRIENDLY