OLEHENRIKSEN / TRUTH

MIN FØRSTE UGE I 2019

Hej venner. Det slog mig lige, at det er læææænge siden, at jeg har givet jer et indblik i min hverdag. Udover mine vlogs på YouTube altså. Men jer der kun læser bloggen skal jo ikke snydes. Derfor besluttede jeg mig for at lave et “den sidste uge har jeg…” indlæg. Det skulle indlægget altså have heddet, men så slog det mig, at det er den første uge af 2019, jeg kommer til at skrive om, så hvorfor ikke kalde indlægget dét?

I kan jo nok godt regne ud, hvad jeg lavede i mandags – nytårsaften. Faktisk valgte jeg at bruge nytårsaften med mine forældre og min faster, hvilket jeg er SÅ glad for, at jeg gjorde. Jeg har virkelig trængt til at koble af til jul, og derfor har jeg virkelig sat pris på at komme hjem til mine forældre og koble af. Af den grund følte jeg heller ikke, at nytårsaften behøvede at være en kæmpe fest. Jeg kan godt lide at få god mad, drinks og have det sjovt med mine venner, men lige netop nytårsaften er ikke så speciel for mig. Så længe jeg kan nyde aftenen med mennesker, jeg holder af, så er jeg fuldt tilfreds.

Læs også: OleHenriksen / Truth

Tirsdag gik vi en lang tur med mine forældre i Mølleparken. Det er altid skønt at gå en lang tur og få frisk luft, og Mølleparken er altså det perfekte sted til det. Blot et lille tip, hvis du bor i nærheden af Aalborg og nyder at gå en tur i naturen. Om sommeren er det også hyggeligt at lave picnic ved udsigtspunktet, som ligger i samme område. Der er den skønneste udsigt over Aalborg – dét har Tobias og jeg i hvert fald nydt at gøre de sidste par somre.

Onsdag filmede jeg en vlog, som du kan se lige her. Jeg trænede og tog en tur ned til byen for at ordne nogle praktiske ting og shoppede også lidt. Jeg købte blandt andet et par ting fra H&M og et sæt med sæbedispenser til badeværelse og en matchende stenplade, som jeg bruger til mine smykker. Alt det kan du se i min nyeste vlog på YouTube.

Torsdag var jeg på arbejde på mit studiejob hele dagen. Jeg har et studiejob i marketingafdelingen i et advokatfirma, hvilket er super fedt. Jeg elsker at udnytte mine kompetencer inden for kommunikation og marketing. Efter arbejde tog jeg en hurtig tur i Magasin, da jeg havde bestilt et par bukser, som jeg skulle hente. Der fandt jeg også den smukkeste kjole fra ICHI, som jeg bare måtte prøve. Det er den lækreste farvekombination, og den er lige nu på tilbud til sølle 200 kroner lige her. Jeg overvejer stadig..

Læs også: Webshop favoritter

Fredag mødtes jeg med min veninde, Elisabeth. Vi nød lidt varmt at drikke på Good Life Society, som jeg meget varmt kan anbefale. Prøv deres varm kakao og vaffel med soft ice – det smager fantastisk. Derefter skød vi lidt billeder rundt omkring i Aalborg, og pludselig havde vi brugt 3-4 timer. Tiden flyver jo, når man er i godt selskab. Om aftenen tog Tobias og jeg på Café Peace og nød en lækker burger. Jeg kan ikke understrege nok, hvor meget jeg kan anbefale det sted. Når jeg er ude at spise, er jeg næsten altid på Café Peace. Det er altså en sikker vinder. Vildt lækkert mad og en skøn stemning – prøv det og tak mig senere!

Lørdag brugte jeg på at rydde ud i min garderobe og sætte en masse tøj til salg på min Tradono profil. Find mig ved at søge efter personer på “Line Christensen”. Resten af dagen stod på afslapning med Tobias.

I dag (søndag) har jeg været på arbejde i Salling og ellers bare slappet af – det er jo dét weekender er til, ikke? Lige nu sidder jeg og lytter til hele soundtracket fra A Star Is Born, mens jeg nyder at skrive det her laaange blogindlæg til jer. Jeg er begyndt at nyde at skrive længere tekster igen. På en eller anden måde har jeg fået motivationen tilbage igen, efter jeg er begyndt at lave videoer til YouTube. Nogle gange er det bare rart at få sat ord på, og jeg er trods alt lidt en sucker for at skrive, så det kommer vel ikke bag på nogle.. Inden jeg officielt afslutter det her blogindlæg, vil jeg lige give jer en sidste anbefaling – eller måske to endda. 1) Hvis du endnu ikke har set A Star Is Born, så gør det! 2) Hvis du endnu ikke har hørt Shallow eller Always Remember Us This Way fra soundtracket – så gør det nu! Du kan finde hele soundtracket på Spotify.

Jeg håber, at jeres første uge i 2019 har været skøn!


Læs også: Haul / Asos, Zara, H&M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OLEHENRIKSEN / TRUTH