NA-KD UDSALGSFAVORITTER

MEST LÆSTE INDLÆG 2017

fffffff

Jeg hopper altså med på “mest læste indlæg”-bølgen. Det er da også lidt sjovt at se tilbage på, hvad I egentligt har kunne lide at læse. Så læs gerne med, hvis I gerne vil læse eller måske genlæse nogle af de mest populære indlæg fra 2017.

Top 5 film på Netflix

Den var i hvert fald en klar favorit blandt jer. Hvem elsker ikke også lidt Netflix inspiration? Jeg elsker selv at læse indlæg som dette for at få lidt inspiration til gode film – som ovenikøbet er til at få adgang til, hvis man altså bare har en abonnement til Netflix. Hop ind og læs indlægget om mine yndlingsfilm fra Netflix.

Læs indlægget HER

Top 5 serier på Netflix

Det her indlæg har også fået en del kærlighed – i hvert fald visninger. Så smut da ind og få lidt serieinspiration, hvis du ikke allerede har læst indlægget! Jeg kan love dig for, at der er en del gode serier iblandt! Jeg elsker at give jer inspiration til alle mulige forskellige ting, så jeg er sindssygt glad for, at I tager så godt imod indlæg inden for alle mulige forskellige emner.

Læs indlægget HER

Girls night out + event

Jeg er SÅ glad for, at I har taget så godt imod det her indlæg. Det var simpelthen den skønneste aften længe, som jeg tilbragte med en masse andre bloggere til event på Restaurant Sørensens i Aalborg. Jeg kunne egentligt godt tænke mig at lave nogle flere indlæg, der omhandler spisesteder i Aalborg – måske jeg skulle lave en guide til jer? Kunne I tænke jer det?

Læs indlægget HER

Asos favoritter

De her indlæg er altid populære. Jeg elsker selv at læse dem, hvilket delvist også er grunden til, at jeg selv udgiver så mange af dem. Jeg shopper næsten alle mine ting online, og jeg elsker at finde inspiration hos andre bloggere. Derfor er jeg også super glad for, at I nyder dem ligeså meget, som jeg selv gør!

Læs indlægget HER


Læs også: Et fantastisk koncept

Følg med på min blog HER og Facebookside HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NA-KD UDSALGSFAVORITTER