SPAR OP TIL 40 % HOS GINA TRICOT

LILLA KJOLE OG BIKER STØVLER

Reklamelinks: Kjole fra NORR / Støvler fra Billi Bi / Taske fra Beck Söndergaard
/ Strik fra H&M (Lignende her)

Hej venner,

Jeg har været ret fraværende på bloggen det sidste stykke tid, og det vil jeg meget gerne ændre på. Derfor sidder jeg lige nu og forbereder lidt indlæg til jer, og så skulle I da ikke snydes for links til det her outfit, som jeg havde på i dag. Jeg var hoppet i min nye kjole fra NORR og mine elskede “biker” støvler – det kan man nok godt kalde dem – fra Billi Bi. Min strik er faktisk købt i H&M til sølle 30 kroner. I ved, hvordan jeg er med H&M’s udsalg. Det har jeg efterhånden snakket lidt for meget om på min Instagram. Den er udsolgt, fordi den var en del af udsalget på et tidspunkt, men jeg har linket til en vildt fin strik fra Gina Tricot, som minder meget om i farve og stil.

Skriv endelig, hvis I har nogle ønsker eller ideer til indlæg på bloggen. De tages imod med kyshånd!

Knus.


Læs også: Efterårs budgetfund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR OP TIL 40 % HOS GINA TRICOT