KJOLER OG STRIKTRØJER TIL EFTERÅR

LIDT OM DATE NIGHT & NY KJOLE

Reklamelinks: 1. Kjole fra Kokoon (lignende) 2. Halskæde fra Stine A Jewelry 3. Støvler fra Vagabond
4. Taske fra Furla (lignende)

For lidt tid siden var Tobias og jeg på Restaurant Fusion i Aalborg, hvor vi havde planlagt den perfekte date night. Vi åbnede en flaske rosé (det var tilbage hvor vejret var super lækkert), og så slappede vi af med lidt musik og god vin inden vi skulle ud og spise. På Restaurant Fusion fik vi simpelthen det lækreste mad nogensinde. Det kan klart anbefales! Til vores “date night” havde jeg iført mig min fine nye kjole fra Kokoon, som er købt i Tiffany i Aalborg. Denne aften brugte jeg den med et lille sort bælte i taljen, men jeg har også planer om at bruge den løs med et par sneakers eller mine nye (MEGA fede) efterårsstøvler. Som I nok ved, pifter jeg altid mine outfits op med et par smykker fra Stine A, da de kan mixes præcis som man vil have dem. Jeg bruger øreringe, armbånd og halskæder derfra hver dag. Jeg har linket min yndlings halskæde under billedet.


Læs også: Kjoler og striktrøjer til efterår

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KJOLER OG STRIKTRØJER TIL EFTERÅR