& OTHER STORIES / FAVORITTER

LÆNGERE OG FYLDIGERE VIPPER OG BRYN

Annonce / modtaget i gave

Jeg har LÆNGE ønsket at få længere og fyldigere vipper og bryn. Mine bryn er ret store af natur, men jeg mangler simpelthen lidt fylde i brynene, og så er mine bryn for tynde (faktisk næsten ikke-eksisterende) i enden. Det skal der laves om på. Derfor har jeg besluttet mig for at teste lidt produkter fra Sanzi Beauty, som har lavet en meget populær vippeserum og brynserum, som giver længere og fyldere vipper og bryn. Jeg har brugt produkterne i en kort periode og kan allerede se en forskel. Jeg glæder mig til at se, hvordan produkterne for alvor kommer til at trylle, når jeg har brugt dem i længere tid, og jeg skal selvfølgelig nok opdatere jer! Hvis du – ligesom jeg – gerne vil have længere vipper og fyldigere bryn, så synes jeg helt sikkert, at du skal prøve produkterne. Jeg har kun hørt godt om dem, og jeg har selv kun positive ting at sige om brandet og produkterne.

 

Find produkterne her:

Øjenbryn serum

Øjenvippe serum

Vippe og bryn conditioner serum

Øjenmakeupfjerner uden olie

 

Læs også: H&M favoritter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

& OTHER STORIES / FAVORITTER