GUCCI SUNNIES

L.A.Q GELLACK GUIDE

faerdig6

faerdig5

faerdig4

faerdig3

Jeg har i noget tid brugt L.A.Q Shield på mine negle, og jeg vil derfor dele min erfaring med jer her på bloggen. I mange år brugte jeg almindeligt neglelak fra forskellige mærker som Essie, OPI osv, men jeg erfarede bare at det kun holdt i højest en uge.

Ved siden af mit studie arbejder jeg blandt andet som assistance i lædervarer i Salling, hvor jeg selvfølgelig bruger mine hænder meget. Derfor ville jeg gerne have fat i en form for lak, som havde en længere holdbarhed og som ikke ødelægges, når jeg er på arbejde. Efter at have søgt nettet og spurgt adskillige veninder kom jeg frem til at jeg ville prøve L.A.Q Shield, som er en gellack.

Mine tips til L.A.Q 

Når jeg bruger L.A.Q har jeg erfaret at det ikke er nok at følge den vejledning, som vises på deres egen hjemmeside. Du kan se vejledningen HER. Derfor vil jeg gennemgå de ekstra trin, som jeg selv anvender.

Trin 1: Som det første ordner jeg mine neglebånd, så de bliver pæne og fine at se på. Dette gør jeg ved at blødgøre neglebåndene i lidt varmt vand med en smule balsam i. Derefter skubber jeg dem op og fjerner det, der skal fjernes.

Trin 2: Som det næste filer jeg let ovenpå neglen med en blød neglefil. Dette gør at lakken sætter sig bedre på neglen og forlænger holdbarheden.

Trin 3: På dette trin påfører jeg lidt prepare fra L.A.Q, som gør neglene klar til lakken.

Trin 4: Derefter påfører jeg base coat fra L.A.Q og hærder lakken under UV lampen.

Trin 5: Nu påfører jeg det første lag farve. Husk at påføre et meget tyndt lag, da det giver det bedste resultat i sidste ende.

Trin 6: Påfør så mange lag, som du ønsker. Ofte bliver farven på lakken mere intens jo flere lag du påfører.

Trin 7: Slut af med at påføre et tyndt lag top coat ovenpå lakken. Efter dette trin bliver dine negle hærdet 100 %.

Trin 8: Jeg påfører altid en negleolie fra Sally Hansen på neglen og neglebåndene. Dette gør at de bliver flotte at se på, og olien plejer neglebåndene efter at have ordnet dem. Efter dette trin er neglene helt færdige.

Følg med på min instagram på @Linemchristensen

   

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUCCI SUNNIES