TIRSDAGS-FAVORITTER FRA ASOS

KÆMPE NYHED OM BLOGGEN

Slogan tee

Jeg har i et stykke tid blogget hos Bloggers Delight som PLUS-blogger, og jeg har været super glad for det, og føler mig pt. mere motiveret end nogensinde. DERFOR har jeg nu skrevet kontrakt med Bloggers Delight, og jeg skal fremover blogge på deres undernetværk LOOKLAB. Det bliver vildt spændende, og jeg har glædet mig helt vanvittigt meget. LOOKLAB er et meget “ungt” netværk med en masse forskellige blogs på forskellige niveauer. Jeg er super glad og stolt over at blogge blandt nogle rigtig dygtige og spændende bloggere. I forbindelse med dette har jeg også valgt at lave designet på bloggen om. Derfor ser designet lidt anderledes ud end det plejer, men jeg er selv helt vild med det nye look.

Jeg håber, at I vil forsætte med at læse med!

4 Kommentarer

 • Velkommen til, glæder mig til at følge med hos dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Tak for det! Jeg har selv fulgt med hos flere af jer i lidt tid, så det er super dejligt at komme til at blogge mellem nogle, der er så dygtige som jer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ser frem til at følge lidt mere med. Velkommen til <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIRSDAGS-FAVORITTER FRA ASOS