TIRSDAGS-FAVORITTER FRA ASOS

KÆMPE NYHED OM BLOGGEN

Slogan tee

Jeg har i et stykke tid blogget hos Bloggers Delight som PLUS-blogger, og jeg har været super glad for det, og føler mig pt. mere motiveret end nogensinde. DERFOR har jeg nu skrevet kontrakt med Bloggers Delight, og jeg skal fremover blogge på deres undernetværk LOOKLAB. Det bliver vildt spændende, og jeg har glædet mig helt vanvittigt meget. LOOKLAB er et meget “ungt” netværk med en masse forskellige blogs på forskellige niveauer. Jeg er super glad og stolt over at blogge blandt nogle rigtig dygtige og spændende bloggere. I forbindelse med dette har jeg også valgt at lave designet på bloggen om. Derfor ser designet lidt anderledes ud end det plejer, men jeg er selv helt vild med det nye look.

Jeg håber, at I vil forsætte med at læse med!

   

4 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIRSDAGS-FAVORITTER FRA ASOS