ASOS WISHLIST

Jeg overvejer at købe…

zara højhælet støvle

ZARA STØVLER – HER

Som titlen på dette indlæg nok indikerer, så overvejer jeg virkelig at købe disse støvler fra Zara. De er simpelthen så fine og egentligt også meget klassiske med den spidse tå. Jeg er helt forelsket i printet med alle de forskellige farver. Personligt går jeg meget i støvler både til efterår, vinter og forår, og jeg er derfor ved at være en smule træt af de ret så standard sorte støvler. Mon jeg skulle give de her et go? Det eneste der afholder mig fra at klikke dem hjem lige nu og her, er at hælen er en stillet-hæl, som er meget tynd. Jeg ved derfor ikke om jeg vil være i stand til at gå ordentligt i dem, og om de vil være behagelige. De koster i øvrigt kun 399 kroner!

Hvad synes I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS WISHLIST