DANSKE BLOGGERE DU BØR FØLGE

JEG ØNSKER MIG…

ikke-navngivet-1

Reklamelinks: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Jeg har efterhånden fundet nogle skønhedsprodukter, som helt sikkert står på min ønskeliste. Jeg vil helt vildt gerne prøve Rodials konturpudder, da den har den helt rette grålige undertone, som jeg søger. Derudover er jeg blevet fuldstændigt hooked på brandet Miild. Jeg vil rigtig gerne prøve deres concealer duo, bronzer og et par af deres pensler. Jeg har også skrevet Vita Liberatas tanning serum på ønskelisten, da den ville være god til at give lidt glød og farve til ansigtet. Jeg er bare lidt i tvivl om, om den bruges som en decideret self tanner eller om den bare giver en lille glød.

Hvad har I på jeres ønskeliste?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANSKE BLOGGERE DU BØR FØLGE