GOODIEBOX // BEAUTY GENIUSES

JEG HAR TESTET…

april beauty favoritter

Nogle af produkterne er modtaget til test og indlægget indeholder reklamelinks

Så er jeg tilbage med et nyt beauty indlæg, og jeg har ventet længe på at kunne skrive det. Jeg har nemlig testet en del produkter over en længere periode for at kunne anmelde dem til jer. Jeg har opdaget en del nye produkter og også et nyt brand, som jeg er overdrevet begejstret for. Først og fremmest fik jeg for noget tid siden mulighed for at teste nogle produkter fra L’Oréal, og det kan jeg næsten ikke få armene ned over. Jeg har altid elsket L’Oréal, så selvfølgelig vil jeg teste nogle af deres produkter og fortælle jer om min oplevelse.

L’Oréal Paris False Lash Architect Mascara

Jeg er meget skeptisk, når det kommer til mascara. Ideelt set vil jeg gerne have lange naturlige vipper, og jeg kan derfor ikke lide, når en mascara klumper for meget. Jeg kan dog ikke helt beslutte mig for, hvad jeg tænker om den her mascara. Jeg har testet den nogle gange, og den giver mig hverken en “wow” følelse eller det modsatte. Umiddelbart er det en rigtig fin mascara, som giver god længde til vipperne. Hvis nogle af jer har prøvet den, må I meget gerne skrive i kommentarfeltet og fortælle mig, hvad I synes om den.

Køb False Lash Architect Mascara her.

Concealere / Rimmel London Wake Me Up & Maybelline Instant Anti Age Eraser

Et af de vigtigste produkter i min makeup-rutine er uden tvivl concealer. Jeg bruger ikke foundation til daglig, så jeg bruger concealer til at dække rødme, urenheder og mørke rande under øjnene. En concealer kan nemlig få dig til at se frisk og vågen ud, når du vågner op med mørke rande under øjnene. Jeg er ofte mærk under øjnene, så derfor er concealer et vigtigt produkt for mig. Jeg har i mange år brugt Rimmel London Wake Me Up, og det er uden tvivl en af mine yndlings. Jeg har prøvet mange forskellige gennem årerne, og det er altså den her, jeg altid går tilbage til. Den er let, og så er den god at blende ud. Den ligger rigtig pænt under øjnene, så den ser meget naturlig ud.

Derudover har jeg for nylig købt Maybelline’s Anti Age Eraser concealer, da jeg har hørt godt om den fra forskellige veninder og andre bloggere. Jeg har købt den i en for lys farve, så den fremhæver mit øjenområde meget, men jeg kan faktisk meget godt lide den. Det er en lækker konsistent, som er let at blende ud, og så er den virkelig let at påføre med svampen på enden af tuben. Jeg kan anbefale begge concealere, og jeg vil helt klart mene, at de er værd at teste, hvis du har mørke rande under øjnene som mig.

Køb Rimmel London Wake Me Up her.

Køb Maybelline Anti Age Eraser her.

april beauty favoritter

L’Oréal Paris Color Riche Shine

Jeg må ærligt indrømme, at jeg har fundet mig et nyt yndlings læbeprodukt, og det er L’Oréal’s Color Riche Shine læbekollektion. Normalt er jeg ikke stor fan af læbestift, da jeg ikke kan lide følelsen af at have noget på mine læber. Jeg kan godt lide, at min makeup føles naturlig. Derfor er jeg blevet kæmpe fan af de her læbeprodukter, da de er meget bløde og naturlige på læberne. Jeg elsker kombinationen af en nude lipliner og L’Oréal’s Color Riche Shine i farven 642 (den ses til højre på billedet). Jeg bruger ofte en nude lipliner fra NYX under farven for at gøre den mere holdbar og for at fremhæve farven.

Køb Color Riche Shine i farven 642 her.

Miild Organic Mineral Blush

For noget tid siden var jeg inviteret til workshop i Aarhus med Miild, som er et relativt nyt makeup brand. Inden eventet havde jeg hørt meget godt om produkterne, og hold nu op.. Selv med høje forventninger formåede de at overraske mig. Jeg går meget op i at lægge en naturlig makeup, som ikke indeholder alverdens kemikalier. Jeg vil gerne passe på min hud, og derfor kan jeg slet ikke få armene ned for det her produkt. Miild’s produkter er alle Allergy Certified, Svanemærket og Ecocert. Det vil sige, at de ikke fremkalder nogle former for allergier, de er økologiske, og så er nogle af produkterne også veganske. Dét er sød musik i mine ører. Jeg har fået muligheden for at teste deres blush, og jeg har min i farven 02 Beige Aura. Jeg har før lavet nogle videoer på mine IG stories, hvor jeg bruger den, og det har I været ret vilde med. Den er SÅ lækker, og så er den naturlig og let at blende ud. Jeg kan klart anbefale den!

Køb Miild Organic Mineral Blush her.

Sandstone Glowing Lotion 

Som jeg tidligere nævnte, så bruger jeg sjælendt foundation, men når jeg gør, så er den her et must. Jeg elsker glowy makeup, som giver en lille glød til huden. Derfor bruger jeg Sandstone’s Glowing Lotion under min foundation til at give en lækker glød og et lille shine. Den er fantastisk, og jeg kan klart anbefale jer at prøve den!

Køb Sandstone Glowing Lotion her.


Læs også: Goodiebox // Beauty Geniuses

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX // BEAUTY GENIUSES