THE NEW YORKER GOODIEBOX

INTERVIEW MED CHRISTINE DELMAR

Du kender hende måske fra Nybyggerne 2017, fra hendes vildt fine blog eller fra hendes afsindigt inspirerende Instagram. Det har været efterspurgt, og nu er det altså sket. Jeg har lavet et interview med en af mine all-time favorit bloggere. Nemlig Christine Delmar. Som I har efterspurgt, har jeg planlagt et nyt tiltag på bloggen, hvor jeg vil interviewe forskellige bloggere, som jeg kan anbefale jer at læse med hos. Og det kan jeg uden tvivl med Christine.

Som nævnt har hun været med i Nybyggerne 2017 med sin kæreste, Mikkel, hvor de (efter min mening) klarede det skide godt. Hos Christine kan du få massevis af inspiration til boligindretning, mode, livsstil og meget mere. Læs med nedenfor for at lære hende bedre at kende, og hun giver faktisk også lidt gyldne råd til de af jer, der godt kunne tænke sig at starte på lidt DIY projekter til hjemmet!

interview med christine delmar

Først og fremmest vil jeg skynde mig at påpege, at du simpelthen har den fineste blog. Det er altid en fornøjelse at følge med hos dig. Hvad fik dig til at starte en blog? 

Ej, nu får jeg altså helt røde kinder. Tusind tak, for de søde ord.

Jeg startede min blog op som et led i min og min kærestes deltagelse i Nybygerne. Der var simpelthen så meget jeg gerne ville fortælle. Alt det der ikke var blevet fortalt på TV. Med andre ord – jeg kunne simplethen ikke lade være. Jeg havde brug for en stemme.

Hvad blogger du mest om, og hvor finder du din inspiration dertil? 

Jeg blogger lidt om livet generelt. Det er jo foranderligt – og det er min blog nok også. Lige nu fylder bolig og indretning som en naturlig del af, at vi købte hus i sommers. Jeg kan også godt lide at skrive har jeg fundet ud af. Mine indlæg er typisk lidt mere teksttunge, end så mange andre blogge. Det er lidt som en online journal, hvor indholdet kan handle om alt fra rejser til aktualiteter, der ligger mig på sinde.

interview med christine delmar

interview med christine delmar

Christine og Mikkels super fine indretning og DIY projekter kommer især til udtryk på disse billeder. Se mere på Christines Instagram HER.

Nu kaster I jer ofte ud i DIY projekter til hjemmet – er I altid enige om indretning, eller opstår der også uenigheder og små konflikter mellem jer, som hos (stort set) alle par?

Der er en ret simpel fordeling hjemme hos os. En naturlig fordeling. Jeg tror faktisk vi i bund og grund har samme smag. Mikkel har meget få krav. Hvis mine idéer kan bestå den praktiske test – ja, så går næsten alt. Og det gør jo alting lidt nemmere, når jeg næsten altid får min vilje. Så, sådan et parforhold kan jeg godt anbefale!

Har du nogle gode råd til andre, som kunne tænke sig at kaste sig ud i DIY projekter ift. boligindretning?

Mit bedste råd er faktisk bare at kaste sig ud i det. Det er slet ikke så svært. Det fandt vi i hvert fald ud af, da vi byggede et hus på ni uger. Der var en masse ting som vi aldrig havde prøvet før. Og ikke kunne finde ud af. Der er virkelig ikke sværere end at Youtube altid har svaret. Så følg en god guide fra start til slut, så burde den være home-safe. Ellers er et godt råd, at lave en aftale med én ven som godt kan finde ud af det.

Hvis vi bevæger os lidt tilbage til blogging. Hvad er så det bedste og værste ved at blogge? 

Det bedste er helt klart de udfordringer som har fulgt med. Altså, udfordring på den positive måde. Jeg elsker at indgå samarbejder, hvor man sammen udarbejder indlæg og opgaver om noget der faktisk kan være berigende for andre at læse med på. Det er virkelig fedt, når det lykkedes godt. Og så glædes jeg ved at dele. På mange måder er det med at blogge en social ting. Der er liv i kommentarfeltet og jeg oplever et sammenhold med mine søde læsere. Det er helt unikt, og noget af det allerhelligste. Vi har sågar valgt plantegning på vores hus, fordi mit kommentarfelt der var rødglødende med gode erfaringer og inputs som var udslagsgivende.

interview med christine delmar

På Christines blog og Instagram får du også et godt indblik i hendes fine stil. Jeg er selv kæmpe fan!

Hvilke blogs er dine favoritter? 

Uhh, jeg har ret mange favoritter.  Der er simpelthen så mange gode, så det er svært at vælge. Generelt følger jeg mest de meget personlige blogge. Typisk de lidt mere teksttunge, ellers kan jeg sagtens spises af med Instagram.

Men jeg kan rigtig godt lide af følge med hos:

Mortilmernee – En klar favorit. Hun har skønne billeder og så deler vi ret meget stil. Hun er også til det lidt specielle, men i en simple kontekst.

Susliving – Hun skal nævnes for hendes mod og personlige stil. Vi deler faktisk ikke helt stil, men hun er dygtig til at indrette, og så er der mange DIY-løsninger som ikke er så typiske og lidt vovede. Hun er inspirerende.

C.wikke – Camilla bor ekslusivt og så er hun helt sin egen – jeg drømmer mig væk I hendes lækre køkken og boligunivers.

Copenhagenwilderness – Er ligeså rejseglad som jeg selv, og så er hun bare helt fantastisk til at inspirerer med sine billeder. Hun har et øje for styling, og så er hun nok også stilmæssigt den der kommer tættest på min egen smag.

Hvem er dine største inspirationer på Instagram? 

Isabellath – Isabella netop flyttet til London igen, og er en af mine helst store favoritter når det kommer til mode. Vi har næsten samme stil, og så tager hun simpelthen de fineste billeder.

Josefinehj – Er bare så enkel og har en helt unik evne til at sætte ting sammen. Jeg beundre hendes sans for styling rigtig meget.

Rockpaperdresses – Hos Cathrine er der bare knald på farver og god humør. I virkeligheden er der lidt for meget spræl til min egen smag, men jeg er ret så vild den måde hun fanger hverdagens små øjeblikke på.

Find Christines blog HER og Instagram HER.


Læs også: The New Yorker GoodieBox

Følg min blog HER og Facebookside HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE NEW YORKER GOODIEBOX