INSPIRATION TIL SOVEVÆRELSET

Pyntepuder ellos

Jeg har blevet ret skør med ideen om at lave vores soveværelse en smule om. Eller måske ikke decideret lave det om, men bare udskifte nogle ting, så det får et andet udtryk. Lige pt. er vores soveværelse meget hvidt og kedeligt, og vi ønsker begge at gøre det mere hjemligt og farverigt. For et par år siden var jeg helt vild med det minimalistiske udtryk, men det har faktisk ændret sig. Jeg er begyndt at kunne lide et mix af forskellige farver, mønstre og træsorter. Jeg synes, at det kan gøre indretningen helt unik at mixe forskellige styles og farver.

I forbindelse med min trang til at lave nyt soveværelse tog jeg et kig på Ellos, hvor jeg fandt de lækreste pyntepuder og det fineste sengetæppe til sengen. Ellos er super gode til at inspirere med deres billeder, så man får en idé om, hvordan man kan style de forskellige produkter. Det blå sengetæppe og pyntepuderne i forskellige farver og mønstre vil helt klart pynte i vores soveværelse, og jeg overvejer helt sikkert om det hele skal klikkes hjem! Jeg forestiller mig at bruge to træ-skamler som sengeborde, da jeg tænker at det vil binde hele looket perfekt sammen.

Indlægget er ikke sponsoreret. Billederne og produkterne ovenfor er fra Ellos.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 STRIKKETRØJER UNDER 500