ASOS SAVED ITEMS

I JUST ORDERED

collage11. HER 2. HER 3. HER 4. HER

Jeg har lige klikket disse items hjem fra ASOS. Jeg forelskede mig i sættet som ses på nummer 3. Det er et super sødt sommersæt bestående af en nederdel og en top, som er lavet i det skønneste gingham print, som også er meget trendy til forår og sommer. Derudover klikkede jeg også en sort/hvid stribet t-shirt hjem, da den er simpel og vil være perfekt til et mere casual outfit med et par jeans og sneakers eller under en blazer. Den stribede strik har jeg set på den britiske blogger og youtuber Samantha Maria, og jeg synes at den er vildt sød, og så koster den kun 140 kroner!

Som nævnt i mit tidligere indlæg omhandlende mine seneste instagram posts, har jeg booket en rejse til Paris til sommer. Alle disse items er tiltænkt denne tur, da jeg mangler lidt sommertøj, og man kan vel altid bruge en lækker strik!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS SAVED ITEMS