BLACK FRIDAY TILBUD

HVOR HAR JEG VÆRET?

Hej venner,

Endelig er jeg tilbage med en lille opdatering. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke altid har tid til at fokusere så meget på bloggen. Jeg har ret travlt med studiet for tiden, og det er trods alt min første prioritet, selvom jeg elsker at arbejde på min blog. Anyways, jeg tænkte at jeg ville vende tilbage med en lille opdatering om, hvad jeg har lavet, siden jeg ikke har haft tid til at lave nye indlæg. Nogle gange er det også vigtigt at tage en lille pause og finde motivationen frem igen. Det kan nemlig være svært at føle sig motiveret til at blogge, når alle andre ting i livet presser sig på. Derfor har jeg lavet en god blanding af praktiske ting og afslapning.


Jeg har…

Haft travlt med projektskrivning og eksaminer

Set hele første sæson af Good Girls på Netflix (KAN VARMT ANBEFALES!)

Været til guldbryllup

Tilbragt tid med både familie og svigerfamilie

Forsøgt at lave en ny vlog, men noget kommer i vejen hver gang

Været til eksamen i engelsk grammatik i dag – pisse kedeligt, ikke?


Selvom jeg ikke har vildt travlt hver eneste dag, kan det være lidt stressende i sig selv at have flere forskellige ting at se til. Jeg har mange ting i min hverdag, som jeg gerne vil prioritere, men der er desværre ikke timer nok i døgnet. Jeg er ikke engang kommet ordentligt i julestemning endnu. Det er selvfølgelig også kun den 3. december, men det er lidt som om, at de fleste omkring mig er i julestemning, og jeg forsøger bare at tage en dag af gangen. Jeg vil forsøge at vende stærkt tilbage på bloggen og få startet min YouTube kanal ordentligt. Derfor vil jeg se, om jeg kan få arbejdet på lidt indhold til jer de næste par dage. Indtil videre kan I se min første vlog lige her.

Flere af jer har spurgt til bukserne, som jeg har på ovenfor. Der er link til dem lige her. De er SÅ behagelige, og jeg bruger dem ofte med en chunky strik og et par sneakers. Min strik på billederne er også fra ASOS. Find den her.


Læs også: Hverdagsvlog (YouTube video)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY TILBUD