GIRLS NIGHT OUT + EVENT

HVERDAGSBEKENDELSER #1

img_5158

Reklamelink: Find blusen fra ASOS HER

Først og fremmest vil jeg lige pointere, at jeg har lidt travlt for tiden med mit studie – for ikke at nævne at jeg også har to jobs ved siden af. December er altid en travl periode på universitet pga. eksaminer. Det kan derfor godt være, at jeg virker lidt fraværende på bloggen og på mine sociale medier – men studiet kommer altså først. Som jeg fortalte om i mit indlæg om 10 hurtige om mig, læser jeg på universitet og er færdig med min bacheloruddannelse til sommer. Lige pt skriver jeg projekt med min projektgruppe, og vi er ved at være tæt på afleveringsfristen, så derfor optager det meget af min tid og mine tanker lige i øjeblikket.

Jeg blev også spurgt den anden dag til et bloggerevent – “hvordan kan du studere på uni, have to jobs og blogge så meget, som du gør?” – og svaret er simpelthen bare, at jeg laver næsten heller ikke andet. Hvis ikke jeg laver noget studierelateret, så er jeg på arbejde. Og når jeg har fri for studie og arbejde, så blogger jeg. Som mange er jer nok ved, så elsker jeg at blogge og udtrykke mig selv – hvad end det er på det kreative plan eller det personlige plan. Jeg elsker egentligt bare at skrive. Jeg er også konstant motiveret til at udgive noget nyt på bloggen eller poste et nyt billede på Instagram, men tiden er ikke altid til at gøre det grundigt nok – og det skal ikke gøres halvt. Derfor kan der godt være lidt stille både på bloggen og mine sociale medier, når jeg er midt i en eksamensperiode. Jeg har simpelthen ikke tid til at få taget ordentlige billeder, og jeg kommer aldrig til at udgive et indlæg, hvis ikke det indeholder et billede med det rette visuelle udtryk. Ja – jeg kan godt være ret perfektionistisk, hvad det angår. Jeg beundrer faktisk bloggere, som ikke er så vanvittigt perfektionistiske, for bloggerverden skal ikke fremstå alt for glamourøs – for det er den ikke altid.

På den anden side vil jeg også pointere, at jeg er så utroligt glad for, at jeg tilbage i august måned valgte at gå all-in med bloggen. Det har givet mig de fedeste muligheder, og jeg har mødt de skønneste mennesker allerede. Jeg elsker at deltage i events og udvide mit netværk. Især til eventet hos Sørensens lærte jeg en del andre bloggere at kende på en helt anden måde, end når man går rundt til et større event. Jeg havde selvfølgelig også mødt pigerne en enkelt gang før, hvilket gjorde det lidt mere afslappet – men hold op hvor havde vi en skøn aften!

Jeg startede selvfølgelig bloggen som en hobby – og det er det stadig. Jeg tjener ikke masser af penge på at blogge, jeg gør det udelukkende, fordi jeg kan lide det. Men jeg kan nok heller ikke helt komme udenom, at der stadig er et lille pres inde i mig selv på at udgive nye indlæg hver/hver anden dag og på at poste kvalitet på sociale medier hele tiden. Det kan bare ikke lade sig gøre, og det er også helt ok!

Husk at I kan følge med på min IG, hvor jeg i hvert fald poster stories hver dag. I kan finde mig på Instagram HER.

Læs også: Girls night out – event

10 Kommentarer

 • Det er så sejt at du kan have så mange bolde i luften på samme tid! Selv har jeg “kun” et fuldtidsjob ved siden af bloggen, og bare det kan gøre at jeg nogengange er fraværende på bloggen og de sociale medier i et par dage. Det tager virkelig meget af ens tid :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Åh, jeg synes da også at et fuldtidsjob ved siden af er ret meget – det er da næsten værre end et studie og et par studiejobs! Du klarer den ellers rimelig godt, vil jeg sige 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er også flot at kunne have så mange bolde i luften og stadig hvile i det. Jeg nyder også at skrive på min blog. Jeg er bare så perektionisktisk, at det ofte bliver halve indlæg fordi det skal gøres helt perfekt. 😄

  Pøj pøj med dine eksamener

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Ja, perfektionisme er ikke altid godt.. Og tusind tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Efter at jeg selv er begyndt at gå all-in på min egen blog, er jeg blevet overrasket over, hvor lang tid jeg egentlig kan bruge på det <3 Det er både en forbandelse og en velsignelse, at være perfektionistisk med sine blogindlæg, hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Det tager nemlig virkelig lang tid, ja! Og det er sandt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, man kan nå meget, når man virkelig lægger sig i selen. Og så længe man finder energi eller overskud i det man laver det jo helt perfekt (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Ja det er sandt! Det kniber trods alt så også bare, når overskuddet engang imellem forsvinder! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes nu også det er ret sejt af dig, at opdatere bloggen så meget som du gør mens du har arbejde og studie! <3 Årh jeg er stadig smaskforelsket i den bluse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Tusind tak, søde!
   Det forstår jeg godt – jeg er også så glad for den.
   Du skal da klikke den hjem så 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIRLS NIGHT OUT + EVENT