Spar 20% på beauty hos Lyko

Hunkemöller favoritter

Reklame for Hunkemöller

Badetøj, seamless trusser & kimonoer

Shop: Badedragt / Seamless trusser i beige / Seamless trusser i sort / Kimono / Bikinitop / Højtaljede bikinitrusser

Mine september-favoritter fra Hunkemöller skriger efter en ferie. Lige for tiden drømmer jeg mig væk til den Italienske varme og charme. At dase ved en pool eller strand i den grønne bikini fra Hunkemöller med den smukke kimono over. Det er desværre kun ønsketænkning. Hele sidste år og denne sommer har vi kun nydt den danske sol, og jeg længes efter at mærke de sydlige solstråler. Efteråret er dog fyldt med spændende projekter både privat og på mit arbejde. Vi regner med at påbegynde kælderrenoveringen herhjemme – ja, det sagde vi også sidste efterår, men denne gang tror vi altså virkelig på det.

Ønsketænkning til side – et andet produkt fra Hunkemöller, som jeg er stødt på og bare MÅ eje, er deres seamless trusser. Jeg har før skrevet om og anbefalet deres BH’er uden bøjle. Jeg ELSKER altså bare at være komfortabel. Det er ikke de smukkeste og fineste sæt undertøj, men for mig er det oftest vigtigst at være komfortabel. Derfor er jeg helt klart fristet til at prøve deres seamless trusser, som – meget praktisk – kommer i både beige og sort. De beige er perfekte under lyse bukser eller nederdele. Ligesom den beige BH, som jeg har omtalt i et tidligere blogindlæg, passer perfekt under lyse overdele.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20% på beauty hos Lyko