GLIMT FRA PÅSKEN

HOW TO WEAR MORE COLOR

sådan får du farve i din garderobe

Scroll down for English version

Kender du det der med, at man altid ender i det samme ret kedelige outfit, hvor grå er det tætteste man nogensinde kommer på farve? I got you. I mange år levede jeg i sort, hvid og grå, og faktisk elskede jeg det den gang. Min stil har ændret sig en del siden, og jeg har fået mere blod på tanden i forhold til at udtrykke mig selv gennem min stil. Derfor har jeg efterhånden inkorporeret en masse farve i min garderobe, så hvis du kunne tænke dig at blive bedre til at bruge lidt mere farverige items, så kan du med fordel læse med her. Jeg vil nemlig dele mine tips og tricks til at inkorporere mere farve i din garderobe.

Find din egen stil

Det her er vist en af de ting, der er lettere sagt end gjort. Det første step er altså at finde din egen stil, og det kan være et lidt besværligt, og det kan samtidig tage lang tid. Et godt råd er at browse lidt på Instagram og se stylingvideoer på YouTube. Personligt elsker jeg at se stylingvideoer på YouTube, da det giver et godt indblik i andres stile, som kan inspirere rigtig meget. Det er ret vigtigt at finde din egen stil, fordi det gør det nemmere for dig at investerer i nogle lækre items, som du ved, at du vil blive ved med at bruge. Det er ikke fedt at købe et par lækre grønne bukser, hvis de bare kommer til at hænge i skabet.

Vær ligeglad med, hvad andre tænker

Du vil formentligt opleve, at du skiller dig mere ud ved at bruge mere farverigt tøj. Derfor er det vigtigt at være lidt ligeglad med opmærksomheden og fokusere på, om du selv føler dig tilpas eller ej. I virkeligheden handler det jo om, at man skal have lov til at udtrykke sit humør gennem sin tøjstil, og der er da ikke noget bedre end farver og mønstre. Det signalerer jo bare glæde og en god udstråling.

sådan får du farve i din garderobe

Kombinér farver og mønstre

Et godt tip er at kombinere farver og mønstre, da det skaber et rigtig lækkert look. Jeg elsker den kombination, men det er ikke nødvendigvis der, du skal starte, hvis du ikke er vant til at bruge så meget farve. Det handler om at tage ét skridt af gangen og sørge for, at du føler dig tilpas. Ovenfor har jeg fx kombineret en pink strik med et par brede bukser med et forårsprint for at skabe lidt mere spil i outfittet.

Tips til at finde items på webshops

På webshops har jeg tit en tendens til at sortere produkterne efter farver, så jeg ikke bliver fristet af de mere kedelige og basale items. Selvfølgelig er det godt at have de basale farver som sort, grå og hvid på plads, da det gør det nemmere at inkorporere farve i din garderobe, hvis du allerede har dem. Et godt tip er at shoppe på webshops, hvor det er nemt at returnere varerne, hvis de ikke falder i god jord. På den måde er det mere overskueligt at forsøge sig med nogle anderledes ting i form af farver og mønstre, da det er nemt at returnere dem, hvis du ikke føler dig tilpas i dem.

Mine yndlingswebshops er blandt andet Asos, Nelly, Ellos, Boozt og Gina Tricot. Jeg har for nylig lavet et par blogindlæg, hvor jeg viser mine favoritter fra mine yndlingswebshops, så dem kan du læse her og her. De er fyldt med farverige items, som er nemme at inkorporere i garderoben, så jeg vil klart anbefale at suge lidt inspiration fra dem.

sådan får du farve i din garderobe

Tips til at shoppe i fysiske butikker

I butikkerne forsøger jeg ofte at gå direkte over til de farverige items, hvor jeg samler nogle af de items, som jeg bedst kan lide. Her vælger jeg altså også tit nogle ting, som umiddelbart ikke er så fede eller min stil, men nogle gange bliver man altså overrasket, når de kommer på. Prøv derfor også nogle items, som du ikke normalt ville vælge, for de ender måske med at overraske dig. Det skete faktisk for mig med den her blazer. Jeg var på udkig efter en blazer, og jeg var derfor taget en tur i Zara. Jeg så blazeren hænge og sagde til min mor, at de var herre grim, og at jeg lige ville prøve den bare for sjov. Ligeså snart jeg fik den på, var jeg fuldstændigt solgt. Det var den fedeste blazer, jeg nogensinde havde prøvet, og jeg bruger den stadig konstant. Det var faktisk nogenlunde på det tidspunkt, at jeg for alvor fik øjnene op for at inkorporere mere farve i min garderobe.

Jeg håber, at mine tips og tricks kan bruges, og at du har fået mere blod på tanden i forhold til at forsøge at inkorporere mere farve i din garderobe. Farver og mønstre signalerer jo åbenhed og en god udstråling, så det er bare med at komme igang. Hold gerne øje med mine indlæg, hvor jeg laver collager med items fra forskellige webshops, da de ofte kan være gode til at inspirere.

Knus,

Line


English version (short)

It can be very difficult to leave your comfort zone when it comes to the clothes that you’re wearing. Often, we tend to wear the standard grey, black, and white, because that’s the safe way and that’s what we feel comfortable in. However, I’ve found that wearing more color really shows confidence and it can also show off your mood. Colors and prints make fashion more fun. Therefore, I have a few tricks to teach you how to incorporate more color into your wardrobe. 

When shopping online, I usually sort the items by color. This helps me focus on those items instead of looking at the same old standard colors. It is also essential that you find some webshops that have a good return policy that allows you to easily return the items. Some of my favorite webshops are Asos, Nelly, Boozt, and Gina Tricot

When shopping in store, I tend to walk straight towards the colorful items. I also tend to pick up a lot of items that I wouldn’t usually pick out myself, but it does change your mind when you try them on a lot of times. 

Love,

Line


Læs også: Saved Items (Inspiration til farver i garderoben)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA PÅSKEN