KJOLER OG STRIKTRØJER TIL EFTERÅR

H&M TREND FAVORITTER + UDSALG

1. Lang nederdel 2. Gul bluse 3. Ternet jakke 4. Brun strik 5. Blå kjole 6. Hvid nederdel 7. Lilla bukser 8. Beige kjole 9. Gule bukser

Som mange af jer nok har fundet ud af, så er jeg blevet ret vild med at shoppe i H&M. Jeg shoppede der meget for år tilbage, men nu har jeg altså genfundet min kærlighed til H&M. Jeg synes virkelig, at de er begyndt at have nogle lækre items – og stadig til gode penge, som vi jo kender dem for. Generelt laver de nogle fine ting, men særligt deres Trend kollektion er jeg ret tosset med. Derfor ville jeg lige dele mine favoritter fra deres Trend kollektion, og der er også sneget sig lidt udsalgsvarer med iblandt. Min absolut favorit er helt klart den gule bluse (nummer 2).


Læs også: Date night og ny kjole

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KJOLER OG STRIKTRØJER TIL EFTERÅR