BRUG DINE SOMMERKJOLER TIL EFTERÅR

H&M SALE FAVORITTER

1/ Slå-om bluse 2/ Lang rullekrave 3/ Kort sort kjole 4/ Sort strik i uld 5/ Brun uldfrakke 6/ Lilla strik 7/ Strik i uldblanding 8/ Cardigan i uldblanding 9/ Finstrikket trøje

Hej venner

Det er efterhånden længe siden, at I har hørt fra mig, og det er der altså en grund til. Det her semester har været det travleste semester under hele min uddannelse. Jeg er i praktik på fuld tid, skriver projektopgave og har to jobs ved siden af. Derfor har jeg ikke haft tid og overskud til at opdatere bloggen eller mine sociale medier. Tobias og jeg har også haft lidt at se til, da vi har været ude at kigge på et par huse. Måske har I hørt om vores lejlighedsjagt. Den er efterhånden skiftet ud med husjagt. Men mere om det en anden gang. Måske jeg skal lave et indlæg med en generel opdatering? I denne omgang får I mine favoritter fra H&M’s udsalg, som lige er startet. Jeg forelsker mig ofte i striktrøjer fra H&M. De er utroligt prisvenlige, men er samtidig super lækre.

Find H&M’s udsalg her.


Læs også: H&M favoritter / efterår

2 Kommentarer

  • Line Christensen

    Hej Charlotte 🙂

    Den er også bare så vildt smuk! Linket skulle gerne virke nu <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er ret vild med nr. 1, som er slå-om blusen. Desværre virker dit link ikke helt. Men den er virkelig fin!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRUG DINE SOMMERKJOLER TIL EFTERÅR