OUTFIT INSPIRATION

H&M FAVORITTER / HØR & BOMULD

Sorte hørbukser / Hvid bomuldsbluse / Stribet hørkjole / Lysegrå hørbukser / Sort bomuldsbluse / Khakigrønne hørbukser / Sandaler i ruskind

Jeg er blevet helt vild med hør og bomuld og har selv købt alle ovenstående styles fra H&M med undtagelse af skoene. Jeg elsker et outfit, som er behageligt og samtidig super fint. Jeg har længe været på udkig efter de perfekte par bukser, som er komfortable og lækre at have på både herhjemme, på arbejde og til forskellige begivenheder. Min udfordring er, at jeg har brede hofter og lidt ekstra kilo på lårene. Det gør det virkelig svært at finde et par bukser, som sidder perfekt. Men nu har jeg altså fundet et par bukser, som sidder præcis, som de skal. Også på kroppe med lidt ekstra kilo på bagen og lårene. Derfor har jeg selvfølgelig købt dem i tre forskellige farver, så jeg kan bruge dem i mange sammensætninger. Bukserne har det perfekte løse fit og ser fantastiske ud både med sandaler og sneakers.

Tobias og jeg er netop kommet hjem fra et kort hotelophold, hvor jeg havde de lysegrå hørbukser på sammen med en stribet løs bomuldsskjorte fra H&M. Det er det perfekte outfit til smukke og naturlige omgivelser. Jeg glæder mig også til at dvaske rundt i det på terrassen og i haven – og på arbejdet for den sags skyld.

 

Læs også: H&M favoritter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT INSPIRATION