EFTERÅRS BUDGETFUND

GRØN BLAZER OG STRIBER

Reklamelinks: Blazer fra Only / Bukser fra ZaraTaske fra Beck Söndergaard

I går var Elisabeth, Lena og jeg ude og skyde lidt billeder, og derfor vil jeg lige dele et par links til mit outfit med jer. Bukserne fra Zara er linket under billedet, men de er desværre udsolgt. Jeg kan dog anbefale de her bukser fra Gina Tricot i stedet. Jeg har dem selv, og jeg ELSKER dem! De er lige nu også udsolgt online, men de skulle være til at finde i butikkerne. Den grønne blazer er lige nu på tilbud, og den kan jeg også varmt anbefale, hvis du er til lidt farve.


Læs også: Efterårs budgetfund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅRS BUDGETFUND