NA-KD FAVORITTER / RABATKODE

GOODIEBOX // INSTA FRIENDLY

goodiebox insta friendly

Modtaget til test af GoodieBox. Køb boksen her

Så er den nye GoodieBox endelig landet hos mig. Det tog sin tid. Den blev i første omgang udleveret til den forkerte (jeg ved stadig ikke hvem), så GoodieBox var så venlige at sende mig en ny boks! Hurra for deres kundeservice. Det er nok den bedste, jeg længe har oplevet. Anyways.. Lad os tale lidt om boksen. Denne måneds tema er Insta friendly, og jeg er ret vild med det. Denne gang indeholder den 5 produkter, som alle er fullsize. Det er jo genialt, hvis du spørger mig. Boksen har en værdi på hele 610 kroner, og den koster som altid kun 169 kroner inkl fragt, og der er ingen binding! Køb boksen til 169 kroner her.

Jeg er ret spændt på at teste ansigtsmasken fra Comme Deux. Den er holografisk, og den har derfor de vildeste farver, som i øvrigt skifter ved kontakt med huden. Jeg ved ikke, om andre har det ligesom jeg, men jeg elsker indpakningen på produkter. Den her får hvert fald en plads ovenpå kommoden, så den kan pynte lidt med den fine indpakning. I øvrigt lever den sindssygt godt op til boksens tema, for hvis den her ansigtsmaske ikke er insta friendly, så ved jeg ikke, hvad er…

Schroll ned for at læse om produkterne i boksen.

goodiebox insta friendly

goodiebox insta friendly

 Salgsperioden slutter den 11. juni eller så længe lager haves.

Køb boksen til kun 169 kroner inkl fragt.

I boksen får du:

Evolve Beauty – Hyaluronic Serum

Uoga Uoga – Moon Path Natural Highlighter

Comme Deux – Disco Skin Ansigtsmaske

Mesauda Milano – Lipgloss

Amika – Bombshell Blow Out Spray

Køb boksen her.


Læs også: Na-KD favoritter / Rabatkode

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NA-KD FAVORITTER / RABATKODE