NELLY UDSALG // MINE FAVORITTER

GOODIEBOX // HI AND BYE

Modtaget i samarbejde med GoodieBox. Indeholder reklamelinks.

Den nye GoodieBox er landet, og denne gang er temaet Hi and Bye. Måske sidder du lige nu ligesom mig, og tænker “hvad dælen skal det betyde”. Men det er faktisk ret genialt. Det betyder, at vi siger hej til varme sommerdage med blå himmel, bare ben og masser af is og rosé. Sommer betyder ofte, at skønhedsrutinen bliver minimeret, og vi bruger derfor ikke så mange produkter. I varmen er det nemlig rart at have en naturlig make-up. Derudover siger vi farvel til de “tungere” skønhedsprodukter som fede cremer. Det er ret fedt tænkt, hvis du spørger mig!

Denne gang har GoodieBox’en en værdi på 582 kroner, og du kan købe den her for 169 kroner inklusiv fragt. Det er et genialt koncept. Du betaler kun 169 kroner inklusiv fragt hver måned, og så får du en boks med, der samlet set har en værdi på minimum 550 kroner. Derudover er der ingen binding. Jeg har efterhånden fået en masse lækre produkter gennem GoodieBox, som jeg bruger hver eneste dag. Det er et lækkert koncept, hvis du (ligesom jeg) ofte har tendens til at holde dig til de samme skønhedsprodukter, fordi du ikke lige ved, hvad du ellers skal vælge at prøve.

Personligt glæder jeg mig mest til at teste den mascara, der medfølger. For mit vedkommende skal en mascara gerne være naturlig og separere og forlænge vipperne, så det håber jeg, at den her kan gøre. Jeg har ret store forventninger. Derudover har jeg hørt meget godt om Garnier’s Micellar Cleansing Water, så den glæder jeg mig også til at teste.

Scroll ned for at læse om indholdet i boksen.

Køb boksen til kun 169 kroner inklusiv fragt her.

Denne GoodieBox indeholder syv produkter, som er specielt udvalgt til at give dig en naturlig sommerglød til de varme sommerdage. 4 af produkterne er fullsize.

Denne boks indeholder:

CLEAN, Lovegrass Eau de Parfum

ZIAJA, Manuka Tree Deeply Cleansing Peeling Paste (Fullsize)

ILSE JACOBSEN, Sea Buckthorn Body Lotion

ILSE JACOBSEN, Body Shampoo

PAESE, Diamond Eyeshadow (Fullsize)

BIORÉ, Cheetah Deep Cleansing Pore Strips (Fullsize)

GARNIER, Micellar Cleansing Water

LØWÉN, Beyond – Volume & Curl Mascara (Fullsize)

Køb boksen her.

Som I nok har set, så er jeg begyndt at lave lidt videoer til YouTube. Derfor vil jeg gerne vide, om I kunne tænke jer at se en video, hvor jeg anmelder produkterne fra GoodieBox hver måned? Smid meget gerne en kommentar eller send mig en besked.


Læs også: Min første YouTube-video // Makeup tutorial

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NELLY UDSALG // MINE FAVORITTER