MY ASOS SAVED ITEMS

GOODIEBOX // BEAUTY GENIUSES

Goodiebox beauty geniuses

Modtaget til test af GoodieBox. Køb boksen her

Så er den nye Goodiebox landet, og den rammer fuldstændig plet til starten på foråret! Jeg er ret begejstret for den, for den indeholder altså nogle vildt lækre produkter. Det gør deres bokse altid, men jeg bliver virkelig lige overrasket og begejstret hver gang. Temaet til den nye boks er “Beauty Geniuses”, og den indeholder altså derfor alt, hvad man kan drømme om. Altså hvert produkt er virkelig geniale, som temaet hentyder. Boksen indeholder både produkter til huden, læberne, kinderne og et genialt produkt til at rengøre dine børster med. Boksen har en værdi på hele 663 kroner. Køb din boks her til kun 169 kroner inkl fragt.

Jeg er virkelig spændt på at teste produkterne. Jeg glæder mig især til at teste “body yogurt” fra The Body Shop med duften af mango. Den ville være rigtig fin at bruge på benene og armene, hvis du skal ud en forårs/sommerdag, hvor armene og stængerne er bare. Jeg er slet ikke i tvivl om, at den giver den lækreste blødhed til huden og ovenikøbet dufter fantastisk. Når du bestiller denne boks, kan duften af The Body Shop cremen variere. Jeg ved at de både sender med mango og kokos. Jeg er egentligt også ret spændt på at prøve den “hvide” eller nærmere sagt gennemsigtige lip liner. Det er en transparent lip liner, som tilpasser sig den læbefarve, som du bruger ovenpå. Den sørger faktisk bare for, at din læbestift eller lip gloss holder i længere tid, og så er den praktisk talt usynlig.

Scroll ned for at læse om produkterne i boksen.

Goodiebox beauty geniuses

Goodiebox beauty geniuses

Køb boksen til kun 169 kroner inkl. fragt her(Jeg kunne godt frygte, at den sælger ud ret hurtigt)

I boksen får du hele 7 produkter, og boksen har en værdi på 663 kroner.

Hele 4 produkter i boksen er fullsize!

I boksen får du:

Naobay, Equilibria Face Mist Toner (fullsize)

Verso, Face Cream with Retinol 8

Lord & Berry, Silhouette Lip Liner (fullsize)

GOSH, Lumi Drops (fullsize)

GOODIEBOX, Brush Cleanser Egg (full size)

L’Oréal, Sugar Scrub Glow Grape Seed

The Body Shop, Body Yogurt (full size)

Køb boksen her!

GoodieBox er et medlemskab, hvor du betaler 169 kroner inkl fragt hver måned, og hver måned modtager du en boks med en værdi på minimum 550 kroner. Værdien er ofte meget højere, og boksene indeholder altid vanvittig lækre produkter. Der er ingen binding ved at melde sig ind.


Læs også: My Asos Saved Items

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY ASOS SAVED ITEMS