SAVED ITEMS

GLIMT FRA PÅSKEN

Ugen der gik var faktisk en god én af slagsen. Jeg har stort set lavet alt det, der gør mig glad. Og så har jeg ovenikøbet taget en pause fra alle de ting, der lige nu stresser mig lidt.

I påsken har jeg nemlig…

… Været sammen med min svigerfamilie. Tobias og hans brødre bor i vidt forskellige dele af landet, så det er desværre ikke så tit, at vi får mulighed for at se hinanden. Derfor har vi nydt et par dage med hele svigerfamilien, og det har virkelig været tiltrængt. Her bød påsken også på de gode gamle traditioner, så selvfølgelig skulle hele flokken ud for at lede efter påskeæg. De er alle sammen efterhånden blevet lidt for gamle til det i mine øjne, men der sniger sig vist et lille barn frem i dem så snart det bringes på banen.

… Været sammen med min familie til påskefrokost både fredag og søndag. Vi har en tradition i min fars side af familien, hvor vi mødes Langfredag hvert år til en påskefrokost. Vi er efterhånden en ret stor familie, så det kan ofte være svært at samle hele flokken flere gange om året. Derfor er Langfredag blevet til den årlige påskefrokost med hele familien.

img_0807

img_0801

… Været til netværksmøde med en masse søde bloggerdamer på Napa Lounge i Aalborg. Her fik vi lidt tapas og et godt glas hvidvin over en god snak om alt indenfor bloggerverdenen. Det er SÅ skønt at mødes med andre, som er i samme “branche”. Der kan være mange udfordringer og samtidig også positive ting ved blogging, og det er super fedt at sparre med andre, som har en god indsigt i bloggerverdenen. Og så er det måske også lidt en undskyldning for at se hinanden lidt oftere. Det er altid skønt både at se andre bloggere, som jeg kender i forvejen, men jeg elsker også at møde nye.

I dag skal jeg tilbage til “virkeligheden”. Jeg skal nemlig have arbejdet på mit BA projekt og læst en del teori som forberedelse til mine eksaminer i april måned. Så nu skal jeg tilbage til de ting, der godt kan stresse mig lidt. Det handler bare om at tage én ting af gangen.

Hvad har I lavet i påsken?


Læs også: Saved Items

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS