BLOGGERHYGGE + EVENT

GIRLS NIGHT OUT + EVENT

collage1

I onsdags var jeg til event hos Sørensens, som er en nyåbnet restaurant i Aalborg. Jeg var inviteret sammen med en masse andre skønne bloggerdamer, så vi havde en rigtig hyggelig girls night out.

Sørensens er både en restaurant og musikbar, hvilket vil sige, at du lige pt. kan spise der både til frokost og aften, og derefter kan du bestille drinks og høre livemusik. Det er derfor et fantastisk sted, hvis man ønsker at spise ude fredag eller lørdag, og derefter blive hængende til lækre cocktails eller øl og god livemusik. Det er i hvert fald det perfekte sted til en god bytur med veninderne.

Deres menukort byder på noget for enhver smag. Til forret fik jeg sortfods skinke, som de selv importerer fra Aragon i Spanien. Den blev serveret med store Navarra asparges og en cremet hollandaise. Til hovedret fik jeg den lækreste bøf, jeg nogensinde har smagt. Jeg bestilte en krogmodnet Black Angus ribeye på 300 gram, som blev serveret med håndskårne pommes frites med hjemmepisket bearnaise og salat vendt i mormordressing. Det var vanvittigt godt – den kan jeg varmt anbefale! Til dessert fik jeg den lækreste chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis, hvid chokoladecreme, krystalliseret mørk chokolade og mørk farinsauce. Det hele var bare så gennemført og lækkert.

Til maden fik vi et par gode hvidvine og nogle fik lidt rødvin – og servicen var i top! Der er ingen tvivl om, at de har øje for god service samtidig med, at de laver det lækreste mad. Pigerne og jeg snakkede også om, hvor hyggelig en stemning, de har formået at skabe i restauranten. Det er virkelig et kæmpe plus, og det gør altså kun oplevelsen endnu bedre.

collage

Hvis ikke I allerede har opfanget det gennem min kæmpe begejstring, så kan jeg med sikkerhed sige, at de har mine varmeste anbefalinger. Restaurantenoplevelsen egner sig simpelthen til alle – så hvis I skal holde en lækker julefrokost eller skal holde en pigeaften i byen, så besøg deres Facebook side og book et bord hos dem. I kan finde Sørensens på Facebook lige HER.

PS – Jeg har også hørt en lille fugl synge om, at der snart kommer brunch og andre lækkerier på menukortet – så det kan I (ligesom jeg) godt glæde jer til!

8 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGGERHYGGE + EVENT